تغذیه مناسب برای مقابله با ویروس کرونا
شاه کلید پیشگیری از کرونا، تغذیه سالم است.
-
رعایت اصول تغذیه سالم می تواند تا ۵۵ درصد از بار بیماری ها را در آینده کاهش دهد.
-
افزایش و تقویت سیستم ایمنی و دفاعی بدن از طریق تغذیه سالم و اصلاح سبک زندگی ضروری است.
-
افراد دچار بیماری هی زمینه ای مانند دیابت، بیماری های مزمن و حاد تنفسی و نقص سیستم ایمنی، نیازمند مراقبت های ویژه تغذیه ای است.
-
توجه ویژه به صبحانه کامل مانند استفاده از عدسی، لوبیا، تخم مرغ، سبزیجات، حبوبات، مصرف زرد جوبه به همراه زعفران، دارچین و سیر، مصرف شود.
-
شرایط پخت غذای سالم و بهداشتی کاملا رعایت شود.
-
خودداری از مصرف غذاهای نیمه پخته مانند گوشت، مرغ، ماهی، تخم مرغ عسلی، محدودیت جدی در استفاده از سرخ کردنی ها و خودداری از زمان های پخت خیلی طولانی برای حفظ ارزش غذایی مواد غذایی، باید مورد توجه قرار گیرد.
-
عدم استفاده از فست فودها و عدم استفاده از غذاهای رستوران های غیر معتبر تاکید شود.
-
روابط عمومی دانشگاه