مدیر گروه بیماری های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از موافقت وزارت بهداشت با راه اندازی نخستین مرکز فلوشیپ استروک(سکته مغزی) کشور در این دانشگاه خبر داد.
دکتر محسن فروغی پور در حاشیه بازدید اعضای انجمن مغز و اعصاب ایران از توانمندی های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: بر اساس موافقت وزارت بهداشت از سال آینده نخستین دوره فلوشیپ استروک با جذب یک دانشجو در مشهد راه اندازی می شود.
استاد گروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه فراخوان پذیرش دانشجو اردیبهشت ماه سال آینده منتشر خواهد شد تصریح کرد: با توجه به توانمندی های علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مغز و اعصاب، ظرفیت پذیرش در سال های آتی افزایش خواهد یافت.
مدیر گروه بیماری های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد از توسعه تخت های نورولوژی در سطح شهر مشهد خبر داد و اظهار کرد: در حال حاضر بیمارستان قائم(عج) با ۱۳۲ تخت مصوب تنها مرکز پذیرش بیماران مغز و اعصاب در مشهد به شمار می رود که این امر در کنار مزیت تمرکز آموزش، مشکلاتی را برای بیماران به ویژه افرادی که دچار سکته های مغزی می شوند و نیاز به ارائه خدمات سریع دارند ایجاد کرده است.
دکتر فروغی پور با تاکید بر اینکه باید خدمات حوزه مغز و اعصاب در بخش های حاشیه ای شهر مشهد گسترش یابد خاطر نشان کرد: بر این اساس قرار است ۳۰ تا ۴۰ تخت بستری در حوزه مغز و اعصاب در بیمارستان در حال ساخت شهید هاشمی نژاد ایجاد شود که با اجرای آن گام موثری در ارائه خدمات به بیماران برداشته می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی قرار است بخشی از بیمارستان امام رضا(ع) دو نیز به بیماری های مغز و اعصاب اختصاص یابد خاطر نشان کرد: با توجه به گستردگی شهر مشهد و ایجاد ترافیک در هسته مرکزی این شهر، ایجاد بخش های مغز و اعصاب در بیمارستان های شریعتی و طالقانی نیز احساس می شود.
وی از برگزاری دو کنگره بین المللی MS و نوروساینس در سال آینده به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد و اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال های اخیر رشد بسیار مناسبی را در حوزه مغز و اعصاب در قالب توسعه بخش ها، افزایش ظرفیت های آموزشی و علمی داشته است.
دکتر فروغی پور، تاسیس و توسعه دپارتمان نورساینس را از دیگر اقدامات مثبت دانشگاه در سال های اخیر برشمرد و اظهار کرد: ایجاد این مرکز فرصت مناسبی را برای پیشبرد اهداف علمی در حوزه نوروساینس ایجاد کرده است.
{jcomments on}