
به گزارش روابط عمومی، صبح روز چهارشنبه ۲ آبان ماه سال جاری بیست و پنجمین جلسه شورای راهبری توسعه و روش های نوین مالی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر سحابی ذیحساب و مدیر کل وزارت علوم تحقیقات و فناوری حرکت این شورا را ارزشمند دانست و افزود: تشکیل شورا از ابتدا همیشه به عنوان یک ضرورت بوده چرا که یک نفر به تنهایی قادر به پیشبرد اهداف یک مجموعه نیست .
وی اظهار امیدواری کرد این شورا پویا تر و فعال تر از قبل کار کند و با هدف گذاری که برای خود در نظر دارد بتواند حرکت خوبی را در مجموعه به راه بیاندازد که البته این مهم جز با تامین منابع مالی از سوی مسولین مقدور نخواهد بود.
در ادامه برنامه دکتر نجمی معاون اداری و مالی دانشگاه طی سخنانی با ابراز خرسندی از تشکیل چنین جلساتی گفت: در این جلسات با همفکری هایی که صورت می گیرد معمولا به نتایج خوبی خواهیم رسید.
وی نقش گزارش های مالی را برای پیشبرد اهداف دانشگاه ضروری تلقی کرد و افزود: ما در دانشگاه صنعتی شریف ثابت کردیم که چطور می توانیم بر روی ورودی های خود برنامه ریزی نماییم.
وی افزود: انتظارم این است که در این جلسات موضوعاتی که به نحوی مرتبط با همه دانشگاه ها می شود پیگیری شده و از تعریف کارهای پراکنده بپرهیزیم تا بصورت یکپارچه و نظام مند به پیش برویم.
دکتر نجمی رعایت آیین نامه و پیش از آن تدوین صحیح آیین نامه ها را به عنوان یه عامل کمک کننده به دانشگاه ها دانست و افزود: ما در دانشگاه صنعتی شریف در صدد هستیم موضوع بودجه ریزی را به صورت جدی دنبال کنیم و این مهم را به صورت منظم پیش ببریم.
گفتنی است در این جلسه بررسی نهایی آیین نامه مالی و معاملاتی دانشگاه ها و شناسایی فرایند های امور مالی و بررسی ملزومات انضباط مالی توسط مدیران مالی دانشگاه های منطقه یک کشور انجام شد.









