معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور در دانشگاه علوم پزشکی کازان روسیه در جریان توانمندی های آموزشی،پژوهشی وزمینه های مشترک همکاری در حوزه های علمی این دانشگاه قرار گرفت.
به گزارش وب دا، در جریان سفر معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت شرکت در نمایشگاه بین المللی صنعت سلامت کازان روسیه و پیرو انعقاد تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی مشهد و وزارت بهداشت جمهوری تاتارستان مبنی بر ایجاد کارخانه و مرکز تحقیقات فناوری شبیه سازهای پزشکی با سرمایه گذاری مشترک، آموزش پزشکان و کادر درمانی تاتارستان پیرامون پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی، ساخت بیمارستان، گردشگری سلامت و همکاری در زمینه نرم افزارهای حوزه پزشکی، دکتر اعتضاد رضوی از دانشگاه علوم پزشکی کازان بازدید کرد.
در ابتدای این بازدید و در جلسه ای رسمی با حضور رییس و برخی از مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کازان ، دکتر Alexey Sozinov رئیس دانشگاه علوم پزشکی کازان تاریخچه دویست ساله ان دانشگاه و توانمندی های اموزشی و پژوهشی وزمینه های مشترک همکاری در حوزه های علمی مورد نظر را بیان کرد. وی دانشگاه علوم پزشکی کازان را در جایگاه سوم بین دانشگاه های روسیه دانست و مواردی چون سابقه طولانی اموزش در حوزه علوم بهداشت، همکاری با سازمان بهداشت جهانی، وجود یک انستیتو جهت بهبود عملکرد اجتماعی کارکنان سلامت، پیشرفت در حوزه علوم پایه و در زمینه های پزشکی ملکولی -سلولی،بکارگیری تکنولوژی های نوین در زمینه Biosafety و نوروفیزیولوژی کاربردی را از نقاط قوت این دانشگاه ذکر کرد.
دکتر اعتضاد رضوی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این جلسه بر زمینه سازی و پیگیری حوزه های مورد علاقه دو طرف بویژه در حوزه ارتقا آموزش پزشکی و آموزشهای مهارتی و ارتقا توانمندی های مهارتی و حرفه ای و Competency دانشجویان در مقاطع مختلف علوم پزشکی تاکید کرده و برای همکاری در سایر حوزه های اموزشی و پژوهشی مورد نظر اعلام امادگی نمود.
علاوه بر موارد فوق همکاری در حیطه انکولوژی (اقدامات تشخیصی و درمان های نوین خصوصا بازتوانی بیماران) مورد تاکید طرفین قرار گرفت.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید از موزه تاریخ دویست ساله دانشگاه کازان که مستندات قدیمی و تاریخی و رزومه برخی از اساتید شاخص درآن به نمایش درآمده بود دیدن کرد.
دکتر اعتضاد رضوی همچنین از بیمارستان شماره ۷ کازان که اختصاصا برای اورژانس وتروما (Emergency Hospital) می باشد و یکی از مراکز سلامت،پلی کلینیک تخصصی و بانک خون کازان بازدید نمود.
گفتنی است دکتراعتضاد رضوی در این سفر باجمعی از دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی کازان دیدار کرده و درجریان مسایل و مشکلات ایشان قرار گرفت.


{jcomments on}