مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: تاکنون ۷کلینیک تخصصی و فوق تخصصی در مناطق زیر پوشش دانشگاه به بهره برداری رسیده است.
دکتر علی اصغر انجیدنی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در قالب برنامه تحول نظام سلامت گسترش خدمات تخصصی و فوق تخصصی سرپایی در دستور کار قرار گرفت،اظهار داشت:در این راستا ایجاد ۱۳کلینیک ویژه در مناطق زیر پوشش دانشگاه در دستور کار قرار گرفت که از این تعداد هفت کلینیک به بهره برداری رسید.
وی تصریح کرد:تاکنون کلینیک های تخصصی تاییاد،بردسکن،قوچان و درگز به بهره برداری رسیده و کلینیک سرخس،چناران و کاشمر نیز براساس برنامه ریزی در حال اجراست.
وی افزود:در مشهد نیز کلینیک های ویژه سیدی،حضرت رسول(ص) و هاشمی نژاد به بهره برداری رسیده است و کلینیک ویژه زکریا نیز تا پایان مهرماه به مرحله افتتاح خواهد رسید.
مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد:کلینیک های ابن سینا،طالقانی نیز تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید که ایجاد این کلینیک های ویژه زمینه اجرای نظام ارجاع را به شکل مطلوبی فراهم خواهد کرد.
{jcomments on}