به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر ناصری پور رئیس دانشگاه در همایش کشوری تغذیه با شیر مادر گفت : هزار روز طلایی اول زندگی به¬عنوان ایامی حساس در زندگی هر فرد شناخته شده و نقش بی¬نظیری در آینده فرد، اجتماع و کشور دارد.
وی بیان کرد: فرصت¬های این ۱۰۰۰ روز در هیچ مرحله دیگری از زندگی تکرار نخواهد شد و اتفاقاتی که در هر ثانیه از این روزها برای جنین و کودک روی می¬دهد، تاثیری حیاتی دارد. حاکمیت، جامعه و خانواده در هیچ مرحله دیگری از زندگی این¬قدر فرصت نخواهند داشت تا برای آینده سرمایه¬گذاری کنند. در این ۱۰۰۰ روز سلامت، رشد و تکامل، تغذیه، آموزش، ایمنی و مراقبت برای کودک و خانواده وی نقش حیاتی و کلیدی دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه در تحریم و بحران هم یکی از موضوعات اقتصاد مقاومتی شیر مادر، است که کودک دچار مشکلات تغذیه ای نشود اظهار داشت: هفته جهانی ترویج تغذیه با شیر مادر ۲۰۱۸ به پیش¬گیری از تمام انواع سوء¬تغذیه، تامین امنیت غذایی حتی در زمان بحران به عنوان غذایی با بهترین کیفیت و شکستن چرخه فقر توجه ویژه دارد.
وی در ادامه عنوان کرد : تغذیه با شیر مادر خطر ابتلا به اضافه¬وزن و چاقی را حدود ۱۰% در مقایسه با تغذیه با شیر مصنوعی کاهش می¬دهد. همچنین تغذیه با شیر مادر به پیش¬گیری از تمام انواع سوء¬تغذیه کمک کرده و امنیت غذایی شیرخواران و کودکان خردسال را تامین در نتیجه به مردم و ملت¬ها برای خروج از چرخه گرسنگی و فقر کمک می¬کند.
رئیس دانشگاه حفظ، ترویج و حمایت از تغذیه با شیرمادر را امری حیاتی برای یک جهان پایدارتردانست .
دکتر ناصری پور در جمع حاضرین از جمله متخصصین نوزادان و کودکان از مشکلات چشمی کودکان نام برد و خاطر نشان کرد: معاینه نوزادان و کودکان در زمانهای مقرر و در صورت نیاز ارجاع به موقع آنان می تواند به نحو چشمگیری از نابیناشدن کودکان جلوگیری نماید.
رئیس دانشگاه ایران در پایان اظهار داشت: مادران بعد از زایمان به اطلاعات به¬موقع و صحیح، تشویق و حمایت برای غلبه بر نگرانی¬ها و توانایی در تغذیه مطلوب با شیر خود نیاز دارند و این امر از وظایف مهم کارکنان بهداشتی¬درمانی است که در مراحل مختلف طول عمر عهده¬دار مراقبت¬های مادر و کودک هستند.