عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، برنده جایزه مقاله برتر کنگره جهانی چشم World Ophthalmology Congress اسپانیا شد.
به گزارش وب دا، دکتر سیامک زارعی قنواتی، دانشیار گروه چشم پزشکی و مدیر بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کنگره جهانی چشم اسپانیا موفق به کسب عنوان مقاله برتر شد.
در این کنگره جهانی که با حضور۱۵ هزار نفر ازمتخصصان چشم جهان در اسپانیا برگزار شد ، مقاله ارائه شده توسط دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان مقاله برتر این کنگره انتخاب شد.
دکتر زارعی قنواتی در گفتگو با وب دا گفت: کنگره جهانی چشم World Ophthalmology Congress یکی از مهمترین رویداد ها در حوزه تخصص چشم پزشکی بشمار می آید که هر ۲ سال یکبار توسط انجمن جهانی چشم International Council of Ophthalmology برگزار می گردد و متخصصین از تمامی کشورها در آن شرکت می کنند و تازه ترین های علم چشم پزشکی ارایه می گردد.
عضو اصلی هیات مدیره انجمن چشم پزشکی ایران اظهار داشت: مقاله مذکور نتایج یک روش جدید جراحی عیوب انکساری PRK را بررسی کرده و آن را با روش های متداول مقایسه می کند. این مطالعه از نظر نوآوری، طراحی و ارایه جزو مطالعات برتر در زمینه جراحی عیوب انکساری می باشد.
قابل ذکر است: در این کنگره دکتر زارعی قنواتی رییس جلسه LASIK and Refractive Surgery را به عهده داشت و مقاله فوق پایان نامه دانشجویی خانم کریم پور بود که به عنوان مقاله برتر انتخاب گردید و دکتر سیامک زارعی قنواتی و دکتر هرویان اساتید راهنمای پایان نامه مذکور بودند.
{jcomments on}