.
ششمین
سمپوزیوم بینالمللی زعفران با شعار «زعفران و سلامت» و با حضور
میهمانان خارجی از کشورهای مختلف از ۲۱ الی ۲۳ آبان
ماه
سال ۹۷ برابر با نوامبر ۲۰۱۸ در دانشکده
کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
مسائل و مشکلات تولیدی فرآوری، مصارف غذایی و مصارف
پزشکی به خصوص پزشکی نوین و به ویژه در رابطه با سرطان، آلزایمر و سایر بیماریها،
اقتصاد، تجارت و بازاریابی و تاریخ و فرهنگ زعفران از جمله موضوعات اصلی این سمپوزیوم
درنظر گرفته شده است.
تولید
و فرآورده، بیوتکنولوژی و پزشکی و تاریخ و فرهنگ زعفران که هدف از آن تاکید بر حفظ
نقشه ژنتیکی زعفران در ایران و معرفی جایگاه و منشاء زعفران کشورمان به جهانیان است،
از جمله محورهای این سمپوزیوم محسوب میشود.
این سمپوزیوم به مدت سه روز برگزار خواهد شد، عنوان
کرد: در دو روز نخست این سمپوزیوم با ارائه مقالات و سمینارهای علمی با موضوع زعفران
برگزار خواهد شد و جمعا ۱۶ مقاله کلیدی ارائه خواهد شد و در پایان به بحث و گفتگو و
پرسش و پاسخ پرداخته خواهد شد. روز آخر این سمپوزیوم نیز «جشنواره زعفران» با همکاری
دانشگاه شهرستان تربت حیدریه به بازدید از مزارع و فعالیتهای فرهنگی مربوطه در این
شهرستان اختصاص داده شده است که رویدادی جدید در این زمینه محسوب میشود.
اعضا
کمیته علمی این سمپوزیوم شامل اساتید و پژوهشگران از ایران و پنج نفر از استادان و
پژوهشگران کشورهای اسپانیا، یونان، هندوستان، مراکش و ایتالیا خواهد بود که به ارزیابی
مقالات خواهند پرداخت.
همزمان
با برگزاری این سمپوزیوم، نمایشگاهی برگزار خواهد شد که همه سازمانها، ارگانها و
از جمله تولیدکنندگان میتوانند فعالیتهای خود را در رابطه با زعفران را به نمایش
بگذارند و کالای خود را به فروش رسانند.
دبیرخانه سمپوزیوم در گروه زراعت و اصلاح نباتات
دانشکده کشاورزی
دانشگاه فردوسی مشهد واقع
شده است.