به گزارش مفدا
ی زنجان ،'حسینی دبیر جشنواره آیین محبت گفت:
هدف از برگزاری نمایشگاه جشنواره آئین محبت، بحث اجتماعی شدن حوزه سلامت است . از امسال اجتماعی شدن حوزه سلامت در راس برنامه های ما قرار دارد و حوزه اجتماعی دانشگاه این موضوع را پیگیری می کند . این نمایشگاه فرصتی است تا اجتماعی شدن را به مرحله اجرا در بیاورند. تلاش داریم در این جشنواره فعالیت های موسسات و اشخاصی که در حوزه سلامت اقداماتی انجام می دهند را به نمایش بگذاریم . شاید برخی از موسسات خیریه برای مردم آشنا باشند ولی از برخی ها شناختی ندارند ، این جشنواره فرصتی فراهم آورد که تمام موسسات خیریه را به مردم بشناسانیم و توانمندی و اقداماتی که انجام می دهند را برای مردم توجیه کنیم .
وی در جواب سوال خبرنگار مفدا که پرسید،فعالیت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی را چگونه ارزیابی می کنید ،گفت: بسیار خوب است در هر دانشگاهی این فعالیت ها انجام شود .اقدامات معاونت فرهنگی و دانشجویی در حوزه فرهنگ می تواند بسیار تاثیر گذار باشد .
حسنی ادامه داد:مدیران و کارشناسان حوزه معاونت فرهنگی برای ارتباط دادن حلقه فرهنگی به حلقه سلامت باید اهمیت کار فرهنگی را به دانشجویان تبیین کنند .
باید در قالب کارگاه ها و دوره های آموزشی اهمیت اجتماعی شدن سلامت و فرهنگ سازی در این زمینه را به دانشجویان آموزش دهند .
خبرنگار مفدا پرسید:نقش قشر دانشجو در فرهنگسازی سلامت اجتماعی چقدر حائز اهمیت می باشد؟
دبیر جشنواره پاسخ داد:دانشجویان قشری هستند که در حوزه فرهنگ دغدغه دارند و می توانند در عرصه اجتماعی شدن سلامت و فرهنگسازی مروجین ما باشند . در مساله اجتماعی شدن سلامت باید تمام ابعاد را مد نظر داشته باشیم.به همین خاطر است که دانشگاه با تمام وجود و تمام معاونت ها از جمله معاونت فرهنگی در این جشنواره شرکت کرده اند .