پیرو مراجعه تعدادی از دانشجویان خوابگاه پردیس حصارک به درمانگاه دانشگاه، سرپرست دانشگاه خوارزمی، معاونت دانشجویی و جمعی از مدیران مسئول طی روزهای پنج شنبه و جمعه در محل دانشگاه حضور یافتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، پیرو مراجعه تعدادی از دانشجویان خوابگاه پردیس حصارک به درمانگاه دانشگاه، ریاست دانشگاه خوارزمی، معاونت دانشجویی و جمعی از مدیران مسئول طی روزهای پنج شنبه و جمعه در محل دانشگاه حضور یافتند و ضمن بررسی و تسهیل فرآیندهای درمانی دانشجویان، هماهنگی های لازم جهت جمع آوری اطلاعات میدانی و اطلاعات سامانه های تغذیه دانشگاه را به عمل آوردند و تحلیل موضوع در دستور کار قرار گرفت. آمار اولیه گردآوری شده در این خصوص به شرح زیر می باشد:
۱
|
تعداد دانشجویان استفاده کننده از شام چهارشنبه شب سلف دانشجویی دانشگاه
|
۱۰۰۸ نفر
|
۲
|
تعداد دانشجویان مراجعه کننده دارای علائم بیماری از شب چهارشنبه تا ظهر روز جمعه
|
۱۴۷ نفر
|
با توجه به آمار فوق میتوان مشاهده نمود که نسبت دانشجویان دارای علائم بیماری به کل دانشجویان استفاده کننده از شام سلف دانشجوئی در شب چهارشنبه در حدود ۱۶% میباشد.
۳
|
تعداد دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه که از شام نوع اول (چلو گوشت) روز چهارشنبه استفاده کرده اند
|
۶۲ نفر
|
۴
|
تعداد دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه که از شام نوع دوم (کشک بادمجان) روز چهارشنبه استفاده کرده اند
|
۴۲ نفر
|
۵
|
تعداد دانشجویان مراجعه کننده به درمانگاه که از هیچ کدام از دو نوع شام دانشگاه روز چهارشنبه استفاده کرده اند
|
۴۳ نفر
|
همچنین این آمار نشان میدهد حدود ۴۲% دانشجویان دارای علائم بیماری از شام نوع اول (چلو گوشت) و در حدود ۲۸% از شام نوع دوم (کشک بادمجان) استفاده کردهاند و حدود ۳۰% دانشجویان از شام سلف دانشجویی دانشگاه اصلا استفاده نکردهاند. لذا با توجه به این آمار میتوان گفت که احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف دانشجویی عملا بسیار پایین میباشد، چرا که حتی تعداد قابل توجهی از دانشجویان دارای علائم از غذای دانشگاه استفاده نکرده اند و یا از دو نوع غذای متفاوت استفاده کرده اند.
۶
|
تعداد کل دانشجویان که از شام نوع اول (چلو گوشت) روز چهارشنبه استفاده کرده اند
|
۶۹۸ نفر
|
۷
|
تعداد کل دانشجویان که از شام نوع دوم (کشک بادمجان) روز چهارشنبه استفاده کرده اند
|
۳۱۰ نفر
|
این آمار نیز نشان می دهد که علائم بیماری در ۸% کل دانشجویان استفاده کننده از شام نوع اول (چلو گوشت) و حدود ۱۳% کل دانشجویان استفاده کننده از شام نوع دوم (کشک بادمجان) دیده شده است. لذا مجددا با توجه به این آمار نیز میتوان گفت که احتمال ابتلای دانشجویان به علائم بیماری ناشی از غذای سلف دانشجویی تقریبا منتفی میباشد،
با توچه به تمامی تحلیل های ارائه شده، سایر فرضیات مربوط به ابتلای دانشجویان در دست بررسی می
باشد. همچنین، نمونه برداری های مورد نیاز انجام گرفته است و آزمایشهای مورد نیاز بر روی نمونه ها در دست انجام می باشد.