رییس شبکه بهداشت و درمان قوچان از نصب و راه اندازی یک دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان موسی بن جعفر(ع) قوچان خبر داد.
به گزارش وب دا ، دکتر اردشیرکارامد اظهار داشت:برای خرید این دستگاه سی تی اسکن ۱۶اسلایس مبلغ ۲۰میلیارد ریال هزینه شده است که از ویژگیهای این دستگاه میتوان به نصب انژکتورجهت انجام سی تی انژیوها اشاره کرد.
وی با قدردانی از پیگیری مسئولین استانی بویژه رییس دانشگاه و همچنین مسئولان شهرستانی برای تامین امکانات و تجهیزات بیشتر بیمارستان موسی بن جعفر (ع) قوچان افزود: خرید دستگاه سی تی اسکن مجهز گامی مهم در جهت ارتقاء سطح خدمات به مردم است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان همچنین از فعالیت چندین پزشک متخصص در رشته های مختلف این بیمارستان خبر داد و یاداورشد: با تدبیر دولت امروز شاهد رفع بسیاری مشکلات در حوزه بهداشت و درمان هستیم.
کارامد افزود :با راه اندازی این دستگاه ضمن رفع بسیاری از مشکلات مردم در حوزه درمانی و تشخیص ،اعزام بیماران به سایر شهرها نیز کاهش پیدا خواهد کرد، پیش از نصب این دستگاه مردم شهرستان قوچان برای تشخیص بیماری و استفاده از سی تی اسکن مسافتهای زیادی را تحمل میکردند که علاوه بر تحمل هزینه ایاب و ذهاب ، مشکلات فراوانی رانیزبرای انان در پی داشت که با راه اندازی این دستگاه مشکلات مردم در این حوزه برطرف شد.
{jcomments on}