به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، با پیگیری دکتر یاسر پیرعلی سرپرست دانشگاه شهرکرد، مساعدت دکتر عباس کارگر معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه، تلاش و پیگیری دکتر بهنام احمدی پور رئیس پژوهشکده علوم پرندگان جونقان دانشگاه شهرکرد، همکاری دکتر فریبرزخواجه علی عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور تغذیه و دکترعبدالکریم زمانی مقدم عضو هیات علمی دانشگاه و مشاور بهداشت و درمان، پرورش اولین دوره جوجه ریزی گوشتی که به تعداد ۲۰ هزار قطعه در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ با هدف تولید مرغ ارگانیک و تنظیم بازار صورت پذیرفته بود، پس از ۴۲ روز اتمام پیدا کرد و حدود ۳۵ تن گوشت مرغ ارگانیک به بازار عرضه خواهد شد
.
دکتر بهنام احمدی پور گفت: استاندارد طول دوره پرورش برای جوجه های گوشتی تجاری ۴۲ روز می باشد که کلیه مباحث مربوط به تغذیه و بهداشت در پژوهشکده پرندگان جونقان زیر نظرمتخصصان تغذیه طیور و دامپزشکی دانشگاه انجام شد و در پایان دوره پرورش، مرغ های پرورش یافته با میانگین وزن زنده حدود دو هزار و ۲۰۰ گرم با حداقل چربی، بهترین کیفیت لاشه و کاملاً ارگانیک روانه بازار خواهد شد.