رئیس دانشگاه ایران در مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده بیان کرد:
عزم ملی و همکاری جمعی برای انجام پژوهش های کاربردی
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم تقدیر از برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری بیان کرد: عزم ملی و همکاری جمعی برای انجام پژوهش های کاربردی، رفع نیازهای جامعه و ارتقاء جایگاه علمی دانشگاه ضروری است.
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر عبدالرضا پازوکی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در مراسم تقدیر از پژوشگران و فناوران برگزیده روز چهارشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۰ عنوان کرد: با توجه به نقش پژوهش در سرنوشت کشور، ضروری است تا به این حوزه بیشتر توجه شود.
وی با بیان این نکته که مقاله مقدمه پژوهش است، افزود: باید دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمت دانشگاه های نسل نو در راستای رفع نیازهای جامعه حرکت کند و با عزم جدی و همکاری همگانی برای ارائه پژوهش های بنیادی و محصول محور تلاش شود.
دکتر پازوکی همکاری همفکری و همکاری هم جانبه را عامل اصلی موفقیت دانست و ادامه داد: با بسیج همگانی در سطح کشور، رکورد بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار دوز واکسن در روز ثبت شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تامین مسکن اعضای هیئت علمی جوان در دستور کار قرار دارد و امید است با همکاری بنیاد مسکن، بتوانیم شهرک دانشگاه علوم پزشکی ایران را ایجاد کنیم.
وی افزود: با استفاده از ظرفیت های برون مرزی برای افزایش درآمد اساتید دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت رسمی در حال پیگیری هستیم.
دکتر پازوکی ابراز داشت: امید است شرایطی فراهم کنیم تا اساتید گرانقدر بتوانند بدون دغدغه به رسالت اصلی خود در حوزه های آموزش و پژوهش بپردازند و در مسیر تربیت محققان جوان موفق باشند.
دکتر حسین کیوانی؛ سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری در بخش ابتدایی مراسم تقدیر از برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری با اشاره به اهمیت تفکر خاطر نشان کرد: براساس معیارهای استاندارد، دانشگاه علوم پزشکی ایران در تعداد مقالات ارائه شده رتبه سوم و رتبه چهارم در استنادات و براساس
اچ ایندکس رتبه دوم را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه یازده درصد از اساتید دانشگاه
در فهرست یک درصد دانشمندان پراستناد دنیا قرار دارند، افزود:
کسب رتبه دوم در انتشارات و دارا بودن ۱۱ نشریه علمی پژوهشی یکی دیگر از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
دکتر کیوانی بر توجه بیشتر به حوزه فناوری تاکید کرد و افزود: در راستای اولویت های نظام سلامت، ماموریت محور کردن مراکز تحقیقاتی و حمایت از آنها برای تسریع امور و انجام تحقیقات کاربردی مورد نظر ما است.
در ادامه دکتر مرتضی ناصربخت؛ مدیر هماهنگی مراکز تحقیقاتی دانشگاه گزارشی از فرآیند انتخاب برگزیدگان حوزه پژوهش و فناوری در سال ۱۴۰۰ ارائه داد و افزود: برای ارتقاء نظام سلامت باید به سمت پژوهش های کارآمد و موثر پیش برویم تا علاوه بر ارزیابی کیفی تحقیقات بتوانیم رتبه دانشگاه در این زمینه را ارتقاء دهیم.
در پایان از اساتید و دانشجویان برگزیده دانشگاه علوم پزشکی ایران در حوزه پژوهش و فناوری، مراکز تحقیقاتی و شرکت های فناور برتر تقدیر شد.
نکته قابل توجه اینکه در مراسم امسال؛ به همت بنیاد نیکوکاری شادروان محمد حسین و زینب اسدی لاری، تندیس افتخار به دانشجویان نوآور و فناور برگزیده دانشگاه علوم پزشکی ایران اهداء شد.
برای اطلاع از اسامی پژوهشگران و فناوران برگزیده سال ۱۴۰۰ دانشگاه علوم پزشکی ایران اینجا را کلیک کنید.
پایان مطلب//
مرضیه ره نورد
برگزیدگان پژوهش و فناوری دانشگاه در سال ۱۴۰۰