معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تمامی پرسنل معرفی شده به مراکز درمانی کرونایی، در مدت زمان ماموریت به عنوان پرسنل این مراکز تلقی می شوند.
دکتر شاپور بدیعی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در حال حاضر بیمارستان های ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع) و شریعتی از مراکز ارجاع و بستری بیماران مبتلا به کووید-۱۹ محسوب می شوند خاطر نشان کرد: به منظور کمک به تیم پرستاری این مراکز، پرستاران فعال در بخش های غیر اورژانسی سایر مراکز به مراکز ارجاع بیماران کرونایی معرفی شده اند و بر این اساس در مدت زمان ماموریت بعنوان پرسنل آن بیمارستان تلقی شده و تحت قوانین و مقرارت آن مرکز فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: همچنین بر اساس مصوبه نشست هماهنگی مراقبت و درمان کرونا ویروس دانشگاه، استفاده از تلفن همراه توسط پرسنل پرستاری به منظور پیشگیری از بیماری در طول شیفت کاری ممنوع است.
مدیر امور پرستاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این خصوص اظهار کرد: با توجه به شیوع موج دوم ویروس کرونا و افزایش بیماران کرونایی ۳۰ تا ۵۰ درصد پرستاران و کمک پرستاران بخشهای غیرحیاتی و غیراورژانسی مراکز درمانی زیر پوشش در مشهد در بیمارستان های شریعتی و ۶۱۰ امام رضا(ع) بهکارگیری شدند.
دکتر امیررضا صالحمقدم با بیان اینکه برنامهریزیها در اقدام صورت گرفته بهگونهای بوده که هیچگونهای لطمهای در امر درمان و سلامت بیماران غیرکرونایی وارد نیاید، خاطرنشان کرد: تدوین و تنظیم برنامهها بهگونهای بوده که هیچیک از بیماران غیرکرونایی دچار آسیب در امر درمان نشوند و هرگز اینگونه تصور نشود که آنان با توجه به شیوع موج دوم کرونا و افزایش چشمگیر بیماران کرونایی به فراموشی سپرده شدهاند.
وی تاکید کرد: هدف از اجرای این برنامه افزایش سرعت خدمترسانی پرستاران و کمک پرستاران به بیماران مبتلا به کووید- ۱۹ و افزایش بخشهای بستری این نوع بیماران در بیمارستان های شریعتی و امام رضا(ع) بوده، ضمن اینکه کمک به کادر درمانی کروناییها در این مرکز درمانی هم بوده که مدت ۴ ماه است بهصورت شبانهروز در حال خدمترسانی به بیماران کرونایی هستند.
{jcomments on}