وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، مجموعه دستورالعمل های مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹ را منتشر کرد.
به گزارش وب دا، این دستورالعمل ها شامل توصیه های تغذیه ای در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا، مکمل ویتامین D و بیماری کووید-۱۹، راهنمای مدیریت تغذیه در فاز نقاهت بیماری کووید-۱۹، راهنمای بهداشت، نگهداری و آماده سازی مواد غذایی برای مقابله با بیماری کووید-۱۹، تغذیه مناسب در دوران فاصله گذاری اجتماعی و راهکارهای پیشگیری و اضافه وزن در دوران شیوع بیماری کووید-۱۹ است.
در این دستورالعمل تاکید شده است باید توجه داشت که چه در شرایط عادی و چه در شرایط اضطرار لازم است تعادل و تنوع در مصرف کلیه مواد غذایی رعایت شود و دریافت کلیه ویتامین های مورد نیاز بدن برای افزایش سطح ایمنی و مقابله با بیماری و بهبودی از طریق منابع غذایی آن تامین شود .
مخاطبان برای دریافت دستورالعمل های مدیریت تغذیه در پیشگیری و کنترل بیماری کووید-۱۹ می توانند به
اینجا
مراجعه کنند.
{jcomments on}