به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه شورای آموزش روز چهارشنبه مورخه ۹۹/۰۱/۲۰ با حضور مدیریت امور پردیس ها، روسا و معاونین پردیس های فاطمه الزهرا(س) و علامه امینی، معاون هماهنگی، مدیران گروه ها، مسئولین حراست، ارزیابی و هوشمندسازی دانشگاه، در محل سالن شمس پردیس علامه امینی برگزار گردید.
در ابتدای جلسه مدیر امور پردیس ها، دکتر خدیوی با تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه و با یاد و خاطره شهیدان، به بخشنامه شماره ۲ سازمان مرکزی و اطلاعیه شماره ۵ ستاد کرونا اشاره کرده و مطالب مربوط به آموزش مجازی را تشریح کردند.
در ادامه جلسه اعضای محترم به بیان نکته نظرات خود پرداخته و تصمیمات زیر اتخاذ گردید:
۱- مقرر گردید مدیران محترم گروه تا چهارشنبه هفته آینده گزارش کاملی از وضعیت تدریس مجازی پردیس ها را در شورای آموزش آماده وارایه نمایند.
۲- در خصوص حضور فیزیکی اساتید و دور کاری در جلسه تصمیم گیری شد، که اعضای هیئت علمی با هماهنگی معاونین آموزشی و مدیران گروه ها نسبت به انجام وظایف و فعالیت ها اقدام نمایند.
۳- مقرر گردید ستاد تولید محتوی فعال گردد.
۴- مقرر گردید جزوه ای در خصوص تهیه تولید محتوی الکترونیکی توسط هوشمند سازی آماده و در اختیار اعضای هیئت علمی قرار گیرد.
۵- بخشنامه شماره ۲ معاونت آموزش سازمان مرکزی و اطلاعیه شماره ۵ ستاد کرونا توضیح داده شد.
۶- مقرر گردید دانشجویان محروم از سیستم و اینترنت شناسایی و تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده شود.
۷- مصوب گردید تمام محتوی های تولید شده از آغاز ترم جاری در سایت پردیس ها بارگذاری و نسخه ای از آن در دفتر گروه بایگانی گردد.
۸- مقرر گردید به گونه ای برنامه ریزی گردد که محتوی های تولید شده بر اساس سرفصل ها تدوین و تدریس شود.