مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد:بیش از ۳۱ هزار مورد بازدیداز مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در راستای کنترل و پیشگیری از کرونا تا کنون انجام شده است.
مهندس علی اصغر حسنی یزدی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در سال جاری بسیج مقابله محیطی با کووید-۱۹ جایگزین برنامه سلامت نوروزی شده است گفت در این راستا ۱۸۰ تیم بازرسی بهداشت محیط در مشهد و شهرستان های تابعه با هدف پیشگیری از کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد نظارت دارند.
وی با اشاره به اینکه در این مدت تعداد ۸ هزار و ۸۷۰ امکنه عمومی مورد بازدید و نظارتهای بهداشتی قرار گرفته است خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیری و کنترل ویروس کووید-۱۹ دستورالعمل های بهداشتی به تمامی اماکن عمومی ارسال شده است و در صورت تخلف با جدیت برخورد خواهد شد.
مهندس حسنی گفت: براساس این دستورالعمل تعداد اماکن عمومی که پوستر رعایت بهداشت فردی و شستشوی دست را نصب کرده اند ۷۸هزار و ۸۹۰ و تعداد اماکن عمومی رعایت کننده پروتکل گند زدایی ۱۷ هزار و ۱۲۱ مورد می باشد .
مدیر سلامت محیط وکار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اماکن عمومی را از مراکز مهم کنترل ویروس کووید-۱۹ عنوان کرد و اظهار کرد: در این مدت از ۸ هزار و ۸۷۰ مورد اماکن عمومی بازدید شده تعداد ۵۹۳ مورد بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی تعطیل شده اند.
{jcomments on}