مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در سال جاری بسیج مقابله محیطی با کووید ۱۹، جایگزین برنامه سلامت نوروزی شد اظهار کرد: در این راستا ۱۸۰ تیم بازرسی بهداشت محیط با هدف پیشگیری از شیوع کرونا بر فعالیت واحدهای تولید و عرضه مواد غذایی و مراکز پرتردد در مناطق زیر پوشش این دانشگاه نظارت دارند.
مهندس علی اصغر حسنی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در این مدت شش هزار و ۸۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی مورد بازدید و نظارت های بهداشتی قرار گرفت خاطر نشان کرد: به منظور پیشگیر ی و کنترل ویروس کووید-۱۹ دستورالعمل های بهداشتی به تمامی واحدهای صنفی ارسال شده است و در صورت تخلف با جدیت برخورد خواهد شد.
مهندس حسنی افزود: بر اساس این دستورالعمل ها به طور مثال نانوایی ها باید پول را از طریق کارتخوان و توسط خود مشتری از مردم اخذ کنند و بر روی دستگاه کارتخوان سلفون کشیده شود تا بتوان گندزدایی را به صورت مداوم انجام داد.
وی اضافه کرد: رعایت نکات بهداشتی و مسایل ضد عفونی و گندزدایی در رستورانها ، قنادیها، آجیل فروشی ها و محل های سوخت گیری نیز مورد تاکید است.
وی با بیان اینکه در این مدت بیش از ۲۱ هزار نفر از افراد شاغل در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نیز زیر پوشش برنامه های آموزشی پیشگیری از ویروس کووید-۱۹ قرار گرفتند تصریح کرد: طی بازرسی های انجام شده در این مدت حدود ۳۰۰ مرکز متخلف نیز تعطیل و یا به مراجع قانونی معرفی شدند.
مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نانوایی ها را از مراکز مهم کنترل ویروس کووید-۱۹ عنوان کرد و اظهار کرد: در این مدت از بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نانوایی بازدید شد که ۸۴ نانوایی به مراجع قضایی معرفی و ۳۶ نانوایی نیز به دلیل تخلف پلمپ شدند.
{jcomments on}