معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی تاکید و اظهار کرد: رژیم غذایی ناسالم عامل اصلی خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و برخی سرطان ها محسوب می شود.
دکتر مهدی قلیان در حاشیه بازدید از نمایشگاه بسیج ملی ترویج تغذیه صحیح در گفتگو با وب دا با تاکید بر اینکه یکی از ارکان اصلی خود مراقبتی توجه به تغذیه و الگوی غذایی توسط خود فرد است خاطر نشان کرد: خود مراقبتی تغذیه ای به این معناست که هر فردی با مفهوم تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه آشنا باشد و با روش های جایگزینی مواد غذایی، با مصرف مواد غذایی موجود و در دسترس بتواند نیازهای تغذیه ای خود را برطرف سازد.
دهمین بسیج ملی تغذیه با ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین های غذایی سالم در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از ۱۴ الی ۳۰ دی ماه با همکاری سازمان ها و نهادهای موثر در سلامت به منظور ارتقاء آگاهی، نگرش و عملکرد خانواده ها در خصوص تغذیه سالم و جایگزین های مواد غذایی، جلب حمایت سیاستگذاران و مسئولان مرتبط در حوزه غذا و تغذیه و جلب همکاری رسانه های جمعی برای آموزش مردم و فرهنگسازی به اجرا در آمد.
بدین منظور نمایشگاهی با محوریت ارائه محتوای کمک آموزشی مختلف در زمینه تغذیه ، کنترل وزن ، انتخاب ها و جانشین های مناسب غذایی ، تغذیه در بیماریها و ....جهت مطالعه کارکنان و نیز امکان انجام تن سنجی ( اندازه گیری قد و وزن ) و تعیین نمایه توده بدنی و آموزش حضوری توسط کارشناسان گروه بهبود تغذیه استان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برپا شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد به همراه جمعی از مدیران این حوزه با حضور در محل نمایشگاه ضمن بازدید از بخش های مختلف آن، از تلا شهای انجام شده در راستای فرهنگ سازی و ارتقاء سلامت جامعه قدردانی کرد.
{jcomments on}