مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برخورد قانونی و قاطع با واحدهای متخلف مواد غذایی،آرایشی بهداشتی را از اولویت های ویژه این معاونت عنوان کرد.
دکتر علی اصغر اسماعیل زاده درحاشیه کارگاه آشنایی با مقررات کیفری نظام بازرسی حوزه غذا در گفتگو با وب دا اظهار کرد: در حال حاظر حدود یک هزار واحد تولیدی مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی با بیش از نه هزار پروانه بهداشتی ساخت در استان به فعالیت مشغول هستند که برخورد قانونی با تخلفات مشاهده شده در این حوزه مستلزم آشنایی هرچه بیشتر با قوانین و مقررات کیفری نظام بازرسی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی خواهد بود.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص استان خراسان رضوی و عزیمت حجم بالایی از زائران و مجاوران بارگاه رضوی در ایام سال به این استان و بویژه شهر مقدس مشهد، تیم های بازرسی مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در بازه های زمانی تعیین شده از واحدهای تولیدی تحت پوشش دانشگاه بازدید فنی و بهداشتی می کنند و اقدامات قانونی لازم در خصوص واحدهای متخلف و غیرمجاز توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه انجام تا مردم دغدغه ای در حوزه ایمنی و سلامت مواد غذایی نداشته باشند.
در راستای ارتقاء سطح آگاهی های کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه در حوزه حقوقی و قانونی بازرسی و نظارت بر واحدهای تولیدی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی؛ کارگاه آموزشی آشنایی با مقررات کیفری نظام بازرسی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با حضور سرپرست معاونت غذا و دارو، جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو؛ دادیار دادسرای عمومی و انقلاب مشهد؛ دادیار حوزه معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
بحث و تبادل نظر در خصوص قوانین،دستورالعمل ها و آئین نامه های حوزه مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی؛ چالش ها و راهکارهای اجرایی مناسب؛ نحوه ارجاع تخلفات به دستگاه های نظارتی و قضایی و ...از جمله مواردی بود که در کارگاه آشنایی با قوانین و مقررات کیفری نظام بازرسی مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به آن پرداخته شد.
{jcomments on}