جلسه تشریح دستاوردها و آسیب شناسی برنامه ها و فعالیت های راهپیمایی اربعین با حضور مسئولان دانشگاه فرهنگیان و مدیران آموزش و پرورش، ستاد عتبات عالیات و رادیو ایران در سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
در این مراسم که با حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان و برخی از اعضای هیات رئیسه برگزار شد، دکتر خنیفر ضمن قدردانی از کسانی که در برنامه عظیم معنوی راهپیمایی اربعین حضور داشتند و دانشگاه فرهنگیان را در این امر یاری کردند با اشاره به تاثیرات معنوی بیشمار آن، گفت: اربعین در گفتار نیاید چون تجربه ای زیسته است و باید ان را تجربه کرد.
وی با اشاره به فلسفه راهپیمایی اربعین خاطر نشان کرد: اربعین و کربلا سرشار از تاثیرات معنوی، محتواها و ناگفته هایی است که گویی در فضای بی پایان و بی انتها شناور است و تمام نمی شود زیرا به مرز جاودانگی پا می گذارد.
دکتر خنیفر با بیان اینکه برای حضور پررنگ تر دانشجومعلمان در سال آینده در این حرکت بزرگ فرهنگی باید از هم اکنون به فکر بود و اقدام کرد، پیشنهاد داد: در همین راستا موکب دائمی و شایسته دانشگاه فرهنگیان در چزابه به دلیل کانونی بودن این نقطه و همچنین وجود شرایط احداث راه اندازی شود.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: همچنین با ایجاد موکب چزابه می توان از آن برای اردوهای معنوی دانشجویان، سفرهای راهیان نور و ... بهره برد.
دکتر محمدی سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی با اشاره به نقش تسهیل گری دانشگاه فرهنگیان برای حضور دانشجومعلمان در راهپیمایی اربعین، بر تربیت محوری، خودجودشی و دانشجو محوری فعالیت ها تاکید کرد.
وی ادامه داد: در چنین بستر ها و فرصت ها است که می توان معلم مهارتی و ارزشی تربیت کرد.
وی راهپیمایی اربعین را کارگاه عملی تعلیم و تربیت و اوج کار فرهنگی دانست و با اشاره بر همراهی خالصانه، وحدت و صمیمیت همکاران در این خصوص اظهار کرد: امیدوارم با استفاده از تجارب و دستاوردهای امسال، آسیب شناسی موانع و چالش ها و بهره گیری از نظرات صاحبنظران و همچنین تشکل های دانشجویی به عنوان حلقه واسط ارتباط با دانشجومعلمان، در سال های آتی با کیفیت بالاتر و اقتدار بیشتر در این حرکت عظیم معنوی حضور داشته باشیم.
در ادامه این نشست دکتر کاوه مدیر کل امور اجتماعی دانشگاه پس از ارائه گزارشی از فعالیت ها و تسهیلات ایجاد شده معاونت فرهنگی برای حضور دانشجومعلمان ، در ۴ محور تسهیل خروج، محتواهای فرهنگی و تربیتی، اقدامات رسانه ای و اسکان موکب داری و اعزام، راهپیمایی اربعین را بهترین کلاس درس، و فضای معنوی آن را بهترین فضا برای کسب دستاوردهای معنوی، تربیتی و فرهنگی دانست.
در بخش دیگری از این نشست عاشوری مدیر رادیو ایران نیز با اشاره به وجود احساس ناب در گزارش های دانشجو معلمان در راهپیمایی اربعین و انتقال ان به مخاطبان گفت: امیدواریم این حرکت با همین احساس و صداقت ادامه داشته باشد.
وی در ادامه پیشنهاد کرد: در حوزه های دیگر نیز بتوان از این ظرفیت ها بهره برد.
بیان نقطه نظرات و نقاط قوت فعالیت های اربعین دانشگاه فرهنگیان از سوی حاضران از دیگر بخش های این جلسه بود.