دکتر خنیفر رییس دانشگاه فرهنگیان در مراسم استقبال از دانشجو معلمان پسر در پردیس شهید چمران تهران ضمن تبریک حلول سال تحصیلی و تسلیت ایام، انقلاب عاشورا را انقلابی فرهنگی برشمرد که برای نجات جامعه از انحراف بزرگ انجام شده بود و گفت: قیام عاشورا پیروزترین قیام به ظاهر شکست خورده بود و علت جاودانگی این قیام کامل بودن ان است.
وی در ادامه با بیان روایتی از پیامبر اکرم(ص) در ارزش و منزلت والای معلمی، خاطر نشان کرد: در دین اسلام علم و دانش ارزشمند و آموختن و آموزاندن هر دو ارجمند است.
دکتر خنیفر اعتماد به معلم را بالاترین میزان اعتماد در میان اصناف و شغل ها دانست و افزود: هنوز در درون ذهن جامعه معلم مورد اعتمادترین فرد هم زیست ماست.
رییس دانشگاه فرهنگیان ضمن تبریک انتخاب معلمی اظهار کرد: انسان و زندگی او محصول دو چیز است استفاده از فرصت ها و انتخاب های او، یکی فرصت جوانی یعنی اوج شدن ها، فرصت ورزش و هنر آموزی در این سن و دیگری انتخاب هایی او در زمینه شغل، رشته تحصیلی، انتخاب دوست و همراه و ... است.
وی با اشاره بر اهمیت انتخاب دوست با بیان اینکه نوع سخن، قضاوت و حرکت شما نشانگر شخصیت شماست، گفت: بسیاری از انسان های معمولی در ارتباط با آدم های بزرگ، ارتقاء یافتند.
دکتر خنیفر با اشاره به وجود ۱۳۸ نشریه و ۱۲۰۰ تشکل در دانشگاه فرهنگیان به دانشجومعلمان توصیه کرد: در این تشکل ها فعال باشید، در دانشگاه فرهنگیان منفعل نباشید تا دانشگاه از پتانسیل، ظرفیت و توانمندی شما در پردیس ها و مراکز برخوردار شود.
وی با بیان اینکه دانشجویان ایده ها و پیشنهادات خود را بیان کنند، تصریح کرد: نسبت به نظام تعلیم و تربیت و کتاب های درسی نقاد باشید تا بتوان از فکر جوان شما بهره برد، یک معلم شایسته می تواند نظام آموزشی را عوض کرده و بهبود ببخشد.
رییس دانشگاه فرهنگیان در ادامه، فرصت شناسی، فرصت شکاری، چابکی، داشتن خلاقیت و نوآوری، شنود موثر، استفاده از تجارب اساتید دانشگاه، داشتن انگیزه لازم، عدم خست علمی و آموزش و بیان تجربیات به دیگران را از ویژگی های معلم شایسته برشمرد.
وی اصلاح سبک زندگی را از دیگر موارد مورد توجه دانست و اظهار کرد: تعامل صحیح با دنیای مجازی و مدیریت آن، مطالعه به وقت و درست، تغذیه صحیح و تهذیب نفس از دیگر مواردی است که باید مورد توجه باشد.
دکتر خنیفر با تاکید بر اهمیت مباحث معنوی و مناسکی در دوران دانشجویی همچنین تواضع در برابر اساتید به عنوان معدن تجربه و یاد گرفتن دروس همراه با کسب مهارت لازم را از دیگر مباحثی دانست که باید دانشجومعلمان به آنها بپردازند.