تشدید نظارت بر فرآیندهای تولید و توزیع محصولات پر مصرف ایام نوروز به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به اجرا در آمده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا با اشاره به تولید گسترده محصولات پر مصرف ایام نوروز اظهار کرد: با توجه به فرآوری و تولید محصولات پر مصرف ایام نوروز مانند آجیل،خشکبار،شکلات،شیرینی و ... در اسفند ماه و گاهاً افزایش فعالیت واحدهای غیرمجاز و زیرزمینی در این ماه، طرح ضربتی تشدید نظارت بر فرآیندهای تولید و توزیع این محصولات در دستور کار ویژه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو قرار گرفته است.
دکتر عباس اخگری خاطر نشان کرد: در راستای حفظ سلامت مصرف کنندگان، زائران و مجاوران بارگاه مطهر رضوی که در این ایام به شهر مشهد عزیمت میکنند؛ این طرح نظارتی با تاکید بر فرآیند تولید این محصولات از اواخر بهمن ماه سال جاری آغاز و تا نیمه فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: تیم های بازرسی مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو بصورت روزانه و در بازه های زمانی تعیین شده از مراکز تولید و توزیع مواد غذایی بازدید فنی و بهداشتی به عمل آورده و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیرمجاز انجام خواهد پذیرفت.
دکتر عباس اخگری افزود: کارگروه ساماندهی مواد غذایی جلسات متعددی را به منظور برنامه ریزی کنترل محصولات فوق در سطح عرضه برگزار و در این راستا بازدیدهای مشترک کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محیط از انبارهای نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی از اواخر بهمن ماه سال جاری انجام و اقدامات قانونی لازم در خصوص محصولات غیرمجاز و نامنطبق با استاندارد صورت خواهد پذیرفت.
{jcomments on}