به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر (عج) ، آیین افتتاحیه مرکز نو آوری و توسعه کسب و کارو کارگاه دو منظوره صنایع غذایی دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر (عج) همزمان با ولادت حضرت زهرا(س) و گرامیداشت مقام شامخ زن درتاریخ ۸اسفندماه ۱۳۹۷ در سالن اجتماعات دانشکده فنی و حرفه ای دختران تهران ولی عصر (عج) با حضور پرشور دانشجویان، اساتید، همکاران و مهمانان ویژه دکتر زنگنه معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای و هیات همراه، مهندس نواده مدیر عامل شرکت کاریز اعتماد ، مهندس خواستگارمدیر کارآفرین صنایع غذایی،مهندس احترامی شهردار ناحیه ۳ منطقه ۱۵ و هیات همراه با هدف رشد خلاقیت و نوآوری و نمونه سازی آثار دانشجویان در جهت ورود به بخش صنعت،برگزار شد.
در ابتدای مراسم رییس دانشکده، دکتر فعال ضمن خیرمقدم به مدعوین ،افتتاح این مرکز همزمان با ولادت دخت نبی پیغمبر را به فال نیک گرفت و گفت ،ما در راستای ماموریت دانشگاه فنی و حرفه ای و با پشتیبانی معاونت پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای امروز شاهد افتتاح این مرکز هستیم.
وی خاطر نشان کرد، ویژگی بارز این مرکز،اعم از فضاسازی ،تعمیرات ،خلاقیت های گرافیکی محیط و حتی تعمیرات توسط دانشجویان انجام پذیرفته است.
در ادامه مهمان ویژه این مراسم ، دکتر زنگنه ضمن تبریک انتخاب روز افتتاحیه همزمان با روز ولادت حضرت زهرا(س) ابراز خرسندی کرد و از زحمات دکتر فعال و همکاران دانشکده تشکر کرد.
وی با اشاره به نقش دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه نسل سوم گفت ،این دانشگاه تنها دانشگاه کارآفرین است که ما به دانشجویان همراه با کسب و دانش ادبیات کسب و کار و ساختن محصولات با استفاده از ایده های خود را آموزش می دهیم.
وی در ادامه گزارشی از تفاهم نامه های منعقد شده در راستای اهداف دانشگاه فنی و حرفه ای با سازمان ها و نهادهای علمی مختلف را ارائه کرد و افق فعالیت دانشگاه فنی و حرفه ای را در سال آینده فراتر از دانشگاه نسل سوم دانست و ابراز امیدواری کرد که این دانشگاه جهت حل معضلات و مشکلات اجتماعی و اشتغال وارد شود و از فضای آکادمیک به فضای جامعه انتقال یابد و در رده دانشگاه نسل دوم قرار گیرد.
مهندس نواده از دیگر سخنرانان این مراسم به عنوان نماینده بخش خصوصی وبه عنوان شتاب دهنده و حامی ایده های ناب دانشجویان در این مرکز رشد حضور داشت.
وی حضور بخش خصوصی را به عنوان شتاب دهنده در کنار فعالیت های دانشگاهی ضروری دانست و جهت پشتیبانی و سرمایه گذاری از ایده ها ی دانشجویان توجه به ویژگی و سیاست و رشته های موجود در دانشکده اعلام آمادگی کرد.
در ادامه مهندس خواستگار مدیرعامل کارخانه قند اطمینان ایجاد فضای مناسب برای تهیه غذای سالم و دور از هرگونه عوارض همراه با حضور گستره نسل علمی جامعه به عنوان یک کار تحقیقاتی نام برد.
وی انجام آزمایش ها ،فعالیت های تحقیقاتی فراوان و ربط منطقی فعالیت های علمی را توصیه کرد.
لازم به ذکر است همزمان با افتتاح این مرکز ، کارگاه دو منظوره ( آموزشی ، تولیدی) صنایع غذایی با محوریت تولید کیک و شیرینی با همت اساتید و دانشجویان این رشته افتتاح شد واز میهمانان با محصولات این کارگاه پذیرایی به عمل آمد .
از دیگر برنامه های جانبی این مراسم تقدیر از همکاران ساعی حوزه پژوهش ، مدیرگروه رشته گرافیک و صنایع غذایی بود که در راه اندازی مرکز نوآوری و کارگاه کمک شایان نمودند .
گفتنی است این برنامه توسط شبکه آموزش پوشش خبری داده شد و گزارش تلویزیونی تهیه گردید.