با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دستگاه الکتروفیزیولوژی پیشرفته(eps) در بیمارستان امام رضا(ع) به بهره برداری رسید.
دانشیار گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه بهره برداری از این دستگاه در گفتگو با وب دا اظهار کرد: با حمایت مسئولان دانشگاه و به منظور توسعه خدمات رسانی به بیماران دستگاه الکتروفیزیولوژی پیشرفته با تمامی امکانات همراه با تصویربرداری سه بعدی در کت لب بیمارستان امام رضا(ع) سالن شماره سه به بهره برداری رسید.
دکتر محمد طیبی خاطر نشان کرد: مشابه این دستگاه اما با امکانات محدود از حدود یازده سال پیش در بیمارستان قائم (عج) وجود داشت که تنها به صورت محدود امکان شناسایی اختلالات ریتم در بیماران بود که با راه اندازی این دستگاه علاوه بر شناسایی تمام اختلالات ریتم می توان به طور همزمان بیماری های زمینه ای را نیز شناسایی و نسبت به درمان آن اقدام کرد.
این متخصص قلب و الکتروفیزیولوژی قابلیت تصویربرداری سه بعدی بدون استفاده از اشعه ایکس را از دیگر مزایای این دستگاه عنوان کرد و گفت: با این امکان ضمن ارائه خدمات به بیمارانی همچون کودکان و بانوان باردار، میزان آسیب به پرسنل و تیم های پزشکی در برابر اشعه ایکس نیز کاهش می یابد.
دکتر طیبی با بیان اینکه تا پیش از راه اندازی این دستگاه، بیمارانی که امکان شناسایی اختلالات ریتم در آنها وجود نداشت برای درمان به تهران اعزام می شدند تصریح کرد: با راه اندازی این دستگاه که نمونه آن در مراکز محدودی در کشور وجود دارد خدمات رسانی به بیماران مجاور و زائر بارگاه منور حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) گسترش خواهد یافت.
دانشیار گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیماران از طریق دیگر پزشکان متخصص قلب، طب اورژانس و داخلی برای تشخیص به این مرکز ارجاع می شوند تصریح کرد: با استفاده از این دستگاه می توان در ۹۹ درصد موارد بیماران مبتلا به اختلالات ریتم قلب را درمان قطعی و مادام العمر کرد و بیمار دیگر نیاز به استفاده از دارو نیز ندارد.
وی با اشاره به اینکه اختلالات ریتم قلب در بیشتر موارد مادرزادی است و فرد در ایجاد آن نقشی ندارد خاطر نشان کرد: تغذیه مناسب، ورزش و فعالیت بدنی و دوری از استرس از مهمترین عوامل اثر گذار در سلامت قلب به شمار می رود.
{jcomments on}