مراسم تکریم و معارفه رییس دانشگاه صبح روز شنبه مورخ ۱۳ بهمن ماه در مرکز همایش های رازی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این مراسم با حضور دکتر حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت، مقامات استانی اعضای هیئت امنا ، مسئولین دانشگاه و کارکنان ، اعضای هیئت علمی و دانشجویان برگزار شد.
در ابتدا حجت الاسلام عیسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن گرامی داشت دهه فجر در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی سخنرانی نمود.
سپس دکتر ناصری پور رییس اسبق دانشگاه عنوان داشت: خدای منان را سپاسگزارم که در این مدت دستم را گرفت و رهایم نکرد.
وی ضمن تشکر از همکاری تمامی اعضای خانواده دانشگاه بیان کرد: هر آنچه در این مدت انجام شد در سایه لطف خداوند بود .
دکتر ناصری پور دلایل شخصی را علت استعفای خود عنوان وگزارشی از اقدامات انجام شده در طول دوره مسئولیت خود ارائه نمودکه از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ایشان حرکت به سمت دانشگاه های هزاره سوم جهت گیری کلی برنامه های دانشگاه معرفی کرد و افزود: دانشگاه محل سرمایه گذاری است که باید مدیریت درون زا داشته باشد.
در حوزه آموزش ، توجه به آموزش مجازی و آفت های آموزش و در بخش پژوهشی افتتاح دو پژوهشکده حواس پنج گانه و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، خلق ثروت دانش بنیان و کسب رتبه زیر هزار در رتبه بندی شانگهای و تایمز از مهمترین دستاوردها است.
دکتر ناصری پور گفت: در زمینه مسائل بهداشتی و دسترسی در راستای ایجاد عدالت دسترسی به مراکز بهداشتی و توسعه ، نگاه سلامت محور در مسئولین جامعه بود که این کار را معاونت بهداشت و معاونت اجتماعی به خوبی انجام دادند و بحث اجرایی کردن پزشکی خانواده یکی از مهمترین آرزوهای من در این دانشگاه بود که پیگیری شد.
در حوزه معاونت توسعه می توان به راه اندازی مجامع بررسی عملکرد مراکز و کمیته تخصیص ، اجرای نظام پرداخت مبتنی بر عملکرد وآیین نامه اداره بیمارستان مستقل و افزایش رضایتمندی اشاره کرد.
یکی از بزرگترین اقدامات دانشگاه در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی ایجاد کانون مجد و تشکیل جلسات منظم با اعضای مرکزی آن بود.
همچنین در حوزه معاونت غذا و دارو که با همت مجموعه مدد در زمینه تامین دارو و تجهیزات هیچ مشکلی پیش نیامد و توانستیم شناسنامه تجهیزات پزشکی را ایجاد نماییم.
تلاش معاونت بین الملل برای اجرای استانداردهای بین المللی، تشکیل مجامع سلامت به همت معاونت اجتماعی و عملیاتی نمودن پروژه شبکه گسترده دانشگاهی در بخش IT از دیگر اقدامات انجام شده بود.
دکتر ناصری پور با اشاره به توسعه فضای فیزیکی دانشگاه و انجام پروژه های متعدد عمرانی اظهار نمود: مدیر ایده آل ترکیبی از مدیر آرمان گرا و عمل گرا می باشد.
در ادامه دکتر حریرچی ؛قائم مقام وزارت بهداشت بیان داشت: امیدوارم که امروز هم برگ زرینی برای تاریخ دانشگاه علوم پزشکی ایران باشد که این دانشگاه با توجه به نامش باید افق و رتبه خود را بالا ببیند.
ایشان در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه بهداشت و درمان سخنرانی نمود .
دکتر حریرچی ضمن قدردانی از زحمات دکتر ناصری پور ؛رییس اسبق ، خطاب به سرپرست جدید دانشگاه گفت: دکتر کوهپایه زاده به عنوان نماینده وزارت بهداشت دردانشگاه علوم پزشکی ایران باید مسئولیت سلامت منطقه تحت پوشش را برعهده بگیرد و در این راستا الگو سازی نماید.
قائم مقام وزارت بر بهره مند شدن فقرا در انجام امور محوله تاکید نمود و افزود: امیدوارم شاهد شکل گیری اقدامات معناداری در دانشگاه علوم پزشکی ایران با وجود تکنیک های مدیریتی سرپرست جدید ، برنامه ریزی درست و بهره گیری از مشارکت جمعی باشیم.
عکس: پور رسول ، رحمانی