همایش طب سنتی یک دهه فعالیت آکادمیک نقد گذشته، افق آینده با حضور صاحبنظران و اندیشمندان این حوزه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز به کار کرد.
به گزارش وب دا، این همایش سوم و چهارم بهمن ماه در محورهای جایگاه طب سنتی و مکمل در دنیا، راهبرد سازمان جهانی بهداشت به طب سنتی و مکمل ،فرصت های فراروی نظام سلامت کشور در حوزه طب ایرانی و مکمل، چالش های آموزشی، پژوهشی و درمان یک دهه فعالیت آکادمیک طب ایرانی، طب ایرانی فرصت ها و چالش های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و فرهنگی برگزار می شود.
دبیر اجرایی همایش طب سنتی یک دهه فعالیت آکادمیک نقد گذشته، افق آینده در حاشیه این همایش در گفتگو با وب دا اظهار کرد: درمدت فراخوان این همایش ۷۴ مقاله دریافت شد که از این تعداد ۶ مقاله در قالب سخنرانی و ۴۴ مقاله برای چاپ در کتاب همایش ها پذیرفته شدند.
دکتر یوسفی خاطر نشان کرد: این همایش تلاشی است بسترساز برای اجرای بند دوازده سیاستهای کلی سلامت، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری که در اثنای آن سند ملی توسعه طب سنتی ایران در اختیار مسئولین سازمان جهانی بهداشت قرار خواهد گرفت.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این همایش ضمن ایجاد هم افزایی بین دست اندرکاران طب سنتی، زمینه ورود دانشکده طب سنتی به عرصه بینالمللی فراهم میشود.
دکتر یوسفی افزود: رونمایی از سند ملی سیمای طب ایرانی در کشور و تحویل این سند به نماینده سازمان جهانی بهداشت، آسیب شناسی جریان طب سنتی آکادمیک در کشور در ده سالگی این نهال نو پا، ترسیم چشم انداز و افق توسعه طب ایرانی تا سال ۱۴۰۴،تجلیل و نکو داشت از پیشکسوتان و پرچم داران حرکت آکادمیک طب سنتی در کشور از جمله برنامه های این همایش به شمار می رود.
{jcomments on}