رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تا پایان امسال تعداد سلامتکده های طب ایرانی زیر پوشش این دانشگاه به شش مرکز افزایش می یابد.
دکتر یوسفی در گفتگو با وب دا با بیان اینکه در حال حاضر خدمات طب ایرانی و مکمل در دو کلینیک واقع در بیمارستان امام رضا(ع) و قائم(عج) و سه سلامت کده با حضور دانش آموختگان این رشته و اعضای هیات علمی ارائه می شود خاطر نشان کرد: تلاش می شود به منظور گسترش خدمات و افزایش دسترسی مردم به خدمات استاندارد، سه سلامت کده دیگر نیز در مشهد راه اندازی شود.
وی با اشاره به برگزاری همایش" طب سنتی یک دهه فعالیت آکادمیک نقد گذشته، افق آینده" سوم و چهارم بهمن ماه امسال به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در این همایش ضمن ایجاد هم افزایی بین دست اندرکاران طب سنتی، زمینه ورود دانشکده طب سنتی به عرصه بینالمللی فراهم میشود.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،جایگاه طب سنتی و مکمل در دنیا، راهبرد سازمان جهانی بهداشت به طب سنتی و مکمل ،فرصت های فراروی نظام سلامت کشور در حوزه طب ایرانی و مکمل، چالش های آموزشی، پژوهشی و درمان یک دهه فعالیت آکادمیک طب ایرانی، طب ایرانی فرصت ها و چالش های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی و فرهنگی را از جمله محورهای این همایش برشمرد.
دکتر یوسفی خاطر نشان کرد :رونمایی از سند ملی سیمای طب ایرانی در کشور و تحویل این سند به نماینده سازمان جهانی بهداشت، آسیب شناسی جریان طب سنتی آکادمیک در کشور در ده سالگی این نهال نو پا، ترسیم چشم انداز و افق توسعه طب ایرانی تا سال ۱۴۰۴،تجلیل و نکو داشت از پیشکسوتان و پرچم داران حرکت آکادمیک طب سنتی در کشور از جمله برنامه های این همایش به شمار می رود.
علاقمندان تا ۲۵ دی ماه می توانند نسبت به ارسال مقاله در این همایش اقدام کنند و برای دریافت اطلاعات بیشتر به
اینجا
مراجعه کنند.
{jcomments on}