مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشگاه در زمینه استقرار پرونده الکترونیک سلامت در سطح کشور پیشرو است بطور ی که هم اینک اطلاعات هویتی ۹۵ درصد جمعیت پنج میلیونی زیر پوشش در پرونده الکترونیک ثبت شده است.
دکتر محمد حسن درخشان در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: تاکنون برای نیمی از این جمعیت که به مراکز بهداشتی مراجعه کرده اند 'پرونده الکترونیک سلامت' تشکیل شده است.
وی از همه شهروندان خواست تا به منظور تکمیل پرونده الکترونیک و برخورداری از پوشش خدمات غربالگری و مراقبتهای بهداشتی، به نزدیکترین پایگاه سلامت و یا مراکز بهداشتی و درمانی محل سکونتشان مراجعه کنند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: بر اساس یک نظرسنجی ۹۲ درصد از مراجعان به مراکز بهداشتی و درمانی مناطق زیر پوشش این دانشگاه در سطح خراسان رضوی از خدمات ارائه شده رضایت دارند.
دکتر محمدحسن درخشان افزود: این نظرسنجی برای نخستین بار در کشور از پارسال در قالب 'راستی آزمایی خدمات بهداشتی و درمانی' آغاز شده و همچنان ادامه دارد. در این چارچوب با ارسال پیامک به تلفن همراه شهروندان مراجعه کرده به مراکز بهداشتی و درمانی، نظر آنان از سطح و کیفیت خدمات پرسیده می شود.
وی ادامه داد: روزانه ۴۰ هزار نفر به مراکز و پایگاههای بهداشتی و درمانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد درسطح خراسان رضوی مراجعه می کنند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر پایه نتایج حاصل از این نظرسنجی
هشت درصد مراجعان از ارائه خدمات در مراکز و پایگاههای بهداشتی و درمانی خراسان رضوی رضایت نداشته اند لذا علت ناخرسندی آنها
از طریق تماس با افراد استخراج و بررسی می شود.
هزار و ۴۰۰ پایگاه و مرکز بهداشتی و درمانی در قالب مراکز خدمات شهری و روستایی، پایگاههای سلامت و خانه های بهداشتی و درمانی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالند.
{jcomments on}