صبح امروز جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان گنبد با حضور مهندس طیار نماینده شهرستان گنبد در مجلس شورای اسلامی و دکتر فاضل رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در سالن اجتماعات معاونت استانداری و فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار گردید.
در ابتدا معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان به عنوان رییس جلسه به مهندس طیار ، دکتر فاضل و روسای ادرات حاضر در جلسه خیر مقدم گفت : از دکتر فاضل در برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه مرزی کرند و ارائه خدمات سلامت بصورت رایگان به مردم، بصورت ویژه قدردانی کرد.
وی همچنین از زحمات دکتر صابری مدیر پیشین شبکه بهداشت و درمان گنبد تقدیر کرده و ضمن تبریک برای دکتر بدیعی سرپرست جدید شبکه بهداشت آرزوی توفیق نمود.
در ادامه دکتر بدیعی گزارشی از خدمات صورت گرفته در بیمارستان صحرایی کرند ارائه نمود و از تمامی متولیان امر که در این برنامه ی خداپسندانه مشارکت داشتند تشکر نمود.
مهندس قرجه طیار نماینده مردم شریف شهرستان گنبد و بخش داشلی برون در مجلس شورای اسلامی نیز از زحمات دکترفاضل و مجموعه متولیان در برپایی بیمارستان صحرایی کرند و ارائه خدمات درمانی رایگان به مردم محروم منطقه که مرهمی بر آلام نیازمندان می باشد قدردانی نمود.
وی به عنوان نماینده مردم شهرستان نسبت به راه اندازی آنژیوگرافی بیمارستان پیامبر اعظم(ص) گنبد ، آغاز فعالیت درمانگاه شبانه روزی کرند ، استقرار سی تی اسکن در بیمارستان های گنبد و پیگیری راه اندازی دانشکده علوم پزشکی گنبد تاکید کرد.
دکتر فاضل رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان هم ضمن قدردانی از نظر لطف نماینده گنبد و فرماندار ویژه شهرستان در پیگیری مسائل حوزه سلامت شهرستان گنبد از تمامی ازگان ها و نهادها ، خیرین و مجموعه معاونین دانشگاه و مدیران شبکه های بهداشت و بیمارستان های شرق استان، علی الخصوص تیم سلامت شهرستان گنبد در خدمت رسانی به مردم محروم و مرزی بخش داشلی برون و کرند در بیمارستان صحرایی تشکر ویژه نمود.
وی در ادامه از آغاز فعالیت درمانگاه شبانه روزی کرند تا ۳-۲ هفته آینده خبر دادو گفت: بخش آنژیوگرافی بیمارستان پیامبر اعظم (ص) نیز لغایت دو ماه آینده و نهایتا تا پایان سال جاری راه اندازی می شود.
دکتر فاضل گفت: در خصوص استقرار دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان گنبد با جذب سرمایه گذار بخش خصوصی و یا اعتبار دولتی قطعا" قبل از پایان سال ۹۷ این امر محقق خواهد شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در خصوص راه اندازی دانشکده علوم پزشکی در گنبد نیز گفت: ما در حال پیگیری این موضوع از سطح وزارت متبوع هستیم و از آقای مهندس قرجه طیار هم تشکر می کنیم که در طی هفته قبل با نشستی که با معاون سازمان برنامه و بودجه کشور داشتند ، موضوع را پیگیری کرده و در همان جلسه با بنده تماس گرفتند و پیگیر موضوع هستند .
وی گفت در طی هفته آینده نیز به اتفاق نماینده گنبد نشستی با وزیر محترم بهداشت خواهیم داشت و موضوع را پیگیری خواهیم کرد تا با تلاش های نماینده گنبد در ردیف بودجه سال ۹۸ پیش بینی گردد.
پس از اتمام جلسه ، دکتر فاضل به اتفاق قرجه طیار و فرماندار ویژه با حضور در بیمارستان دکتر بسکی از ایشان عیادت کرده و ضمن جویای احوای وی آرزوی شفای عاجل برای ایشان کردند.
در ادامه ایشان به اتفاق با حجت الاسلام محمود ترابی امام جمعه گنبد دیدار کردند و گزارشی از اقدمات صورت گرفت در حوزه سلامت شهرستان گنبد به سمع وی رساندند. همچنین ایشان با حضور در منزل یکی از خیرین سلامت بنام شهرستان گنبد ضمن تسلیت فوت برادر وی در خصوص جلب مشارکت خیرین سلامت در حوزه بهداشت و درمان شهرستان گنبد بحث و تبادل نظر نمودند.
رییس دانشگاه در پایان با اتقاق جمع حاضر با بازدید از بیمارستان شهدای ۱۲ دی گنبد در جریان ساخت و سازها و آخرین اقدامات جابجایی بخش ها و شروع کار اورژانس جدید بیمارستان قرار گرفتند.