مقاله دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه از سوی پایگاه استنادی
WOS
به عنوان مقاله داغ انتخاب شد.
مقاله مستخرج از پایان نامه سهیلا نوری دانش آموخته مقطع کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه با راهنمایی مشترک دکتر فریبا زینالی و دکتر هادی الماسی دو عضو هیات علمی دانشکده کشاورزی از سوی پایگاه استنادی
WOS
به عنوان مقاله داغ (
Hot paper
) انتخاب شد.
این مقاله با عنوان
Antimicrobial and antioxidant efficiency of nanoemulsion- based edible coating containing ginger ( Zingiber officinale) essential oil and its effect on safety and quality attributes of chicken breast fillets
که در مجله
Food Control
به چاپ رسیده است تولید پوشش خوراکی حاوی نانوامولسیون اسانس زنجبیل و مطالعه کارآیی آن در افزایش ماندگاری فیله مرغ است.
مقاله مذکور با ارائه رویکردی جدید در استفاده از نانو حامل های لیپیدی به منظور افزایش ماندگاری محصولات گوشتی، توجه محققین بین المللی در این حوزه را به خود جلب نموده است.
دکتر زینالی در این خصوص گفت: یکی از حوزه های تخصصی در زمینه استفاده از فناوری نانو در صنایع غذایی، طراحی و بکارگیری نانو حامل های حاوی ترکیبات زیست فعال به منظور افزایش ماندگاری و حفظ کیفیت محصولات غذایی است.
عضو هیات علمی دانشگاه ارومیه افزود: مجله Food Control با درجه کیفی Q۱ و ایمپکت فاکتور ۳.۶۷۷ یکی از مجلات معتبر انتشاراتElsevier در حوزه صنایع غذایی محسوب می شود.
گفتنی است: پایگاه Web Of Science (WOS) یک فهرست ارجاعات آکادمیک آنلاین است که توسط تامسون رویترز تهیه شده است که در آن امکان جستجو و استخراج اطلاعات در طول دوره های زمانی مختلف بر اساس شاخص های گوناگون علم سنجی وجود دارد در این پایگاه هر مقاله مورد استناد قرار گرفته، ما را به سایر ادبیات ( کتاب، ژورنال علمی و ...) که در حال حاضر و یا در گذشته به این مقاله استناد کرده اند راهنمایی می کند.