جلسه بررسی چالش های معاونت اجتماعی با حضور رییس دانشگاه در سالن کنفرانس طبقه هفتم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این جلسه مورخ ۲۸ آبان ماه و با حضور معاونین اجتماعی و بهداشتی ، روسای شبکه های بهداشت و درمان و جمعی از اعضای هیئت علمی برگزار گردید.
در ابتدا دکتر ناصری پور عنوان کرد: این جلسه با هدف هماهنگی بین بخشی در راستای اجتماعی کردن سلامت تشکیل شده است و با توجه به رهیافت دانشگاه نسل سوم و توسعه مباحث آموزش و پژوهشی می بایست مسائل معاونت اجتماعی مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: تحقق هدف ارتقاء عادلانه سلامت و اجتماعی کردن سلامت با مشارکت های مردمی امکان پذیر است.
همچنین در این زمینه لازم است عوامل موثر بر مقوله سلامت شناسایی و به صورت علمی بررسی و از اعضای هیئت علمی کمک گرفته شود.
رییس دانشگاه بیان کرد: معاونت اجتماعی اگر می خواهد پیوست سلامت را پیگیری نماید نیازمند افزایش تعاملات و توسعه همکاری های بین بخشی می باشد.
نظارت بر توزیع کنندگان مواد غذایی ، گسترش کانون های سلامت ، برخورد با متخلفان بهداشتی ، جلب مشارکت خیرین ،استفاده از ظرفیت های NGO ها ، کاربردی بودن پایان نامه ها در جهت حل معضلات و آسیب های اجتماعی از جمله مواردی بود که ایشان به آن اشاره کرد.
دکتر ناصری پور با اشاره به تاسیس پژوهشکده آسیب های اجتماعی تصریح کرد: برای اینکه جامعه سالم داشته باشیم باید مسئولیت پذیر باشیم و در این راستا باید به بحث خود مراقبتی وترویج شیوه زندگی سالم توجه ویژه شود .
وی افزود: انتظار می رود دانشگاه علوم پزشکی ایران با توجه به پتانسیل های موجود در زمینه اجتماعی کردن سلامت پیشرو باشد ، در واقع با بهره گیری از ظرفیت کارخانجات تحت پوشش ، جلب مشارکت های مردمی و توسعه زیر ساختها در این مسیر گام برداشت.
تداوم تشکیل جلسات هماهنگی با حضور مدیران کلان و توسعه همکاری های بین بخشی از نکاتی بود که رییس دانشگاه بر آن تاکید نمود.
سپس گزارشی در خصوص تعاملات مشترک معاونت بهداشتی و اجتماعی و فعالیت های اجرایی مستقل توسط معاون بهداشتی دانشگاه ارائه شد.
در ادامه دکتر موسوی معاون اجتماعی دانشگاه پیرامون ساختار و شرح وظایف این معاونت صحبت نمود و اعضای حاضر در جلسه نقطه نظرات و پیشنهادات کاربردی خود را مطرح نمودند.