کاظمی ذهابی/وبدا
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از خط تولید شیرخشک شرکت صنایع شیر پگاه لرستان بازدید کرد.
به گزارش وبدا لرستان، دکتر رضا سپهوند در پی این بازدید ضمن نظارت بر روند تولید شیرخشک، معیارها و استاندارهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را در این روند تولید مورد بررسی قرار داد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در حاشیه ی این بازدید گفت: شیر خشک یکی از نیازهای مهم امروز جامعه ی می باشد. دکتر سپهوند ادامه داد: تولید شیر خشک در استان لرستان دستاورد بزرگی است که شرکت صنایع شیر پگاه لرستان آن را محقق ساخته است.
وی در خصوص شرکت صنایع شیر پگاه لرستان گفت: خوشبختانه طی یک سال گذشته اقدامات خوبی در این شرکت صورت گرفته است. دکتر سپهوند اظهار کرد: شرکت پگاه به عنوان مهم ترین پیشرو در تولید محصولات لبنی در کشور باید در حوزه ی تکنولوژی و کیفیت محصول همواره بروزرسانی کند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکید کرد: محور کار شرکت پگاه می بایست ارتقا کیفیت محصولات در کنار ایجاد تنوع باشد. رئیس سازمان غذا و داروی استان لرستان عنوان کرد: مواد غذایی با ذائقه های متفاوت انسان ها سر و کار دارند و این کمک زیادی می کند که سمت و سوی تولید محصولات مشخص شود.
مدیرعامل شرکت صنایع شیرپگاه لرستان نیز گفت: شرکت پگاه شانزده زیرمجموعه در کشور دارد. حشمت الله بهرامی عنوان کرد: شرکت پگاه لیدر صنعت لبنیات در کشور است. وی ادامه داد: رساندن محصولات سالم و با کیفیت به دست مشتریان مهم ترین رسالت این مجموعه است. بهرامی اظهار کرد: محصولات پگاه لرستان در استانهای تهران، البرز، کرمانشاه و ایلام توزیع می شوند. وی افزود: این محصولات به کشورهای عراق، افغانستان و پاکستان نیز به طور مستقیم صادر می شوند.
در حاشیه ی این بازدید همچنین گزارشی از عملکرد، دستاوردها و اقدامات کمیتی و کیفیتی توسط کارشناسان شرکت صنایع شیر پگاه لرستان ارائه شد.