معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: در شش ماهه نخست سال جاری از ۲۵۸
فرآورده غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه ارزیابی و نمونه گیری انجام شد.
وبدا سبزوار /
دکتر ابوالقاسم ده نبی به مناسبت هفته غذا در گفتکو با خبرنگار وبدا گفت: در راستای نظارت مستمر جهت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی، در شش ماهه نخست سال جاری از
۲۵۸
فرآورده غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه ارزیابی و نمونه گیری انجام شد.
وی با اشاره به انجام ۱۴۴ بازدید فنی و مشترک از واحد های تولیدی
و عرضه مواد غذایی و بهداشتی اظهار کرد: در نیمه نخست سال تعداد ۲۸۳ مورد نمونه برداری ازمحصولات غذایی واحد های تحت پوشش انجام گرفت.
معاون غذا و دارو اضافه کرد: همچنین در این مدت ۲۵ مورد صدور و تمدید پروانه های بهداشتی ساخت کارخانجات و کارگاه های تولیدی
و ۱۰۴
مورد پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی توسط کارشناسان این معاونت انجام پذیرفت.
وی با اشاره به
معرفی ۶ واحد متخلف مواد غذایی ، بهداشتی به تعزیرات حکومتی تصریح کرد: در این مدت برچسب گذاری ۷۰۰ فرآورده
غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه پایش و پالایش
شد.