به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، سرپرست دانشگاه امروز صبح در همایش روز جهانی غذا و تجلیل از فعالان صنعت غذایی خراسان جنوبی گفت: وقتی که بسیاری از بیماری ها را مورد بررسی قرار می دهیم در می یابیم که ریشه بسیاری از آنان در محصولات غذایی ناسالم و عدم توجه به کیفت محصولی است که مصرف می کنیم.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی ادامه داد: غذا و سلامت آن بعد از آب مهمترین نیاز بشر محسوب می شود که ارتباط مستقیمی با بحث سلامت دارد.
وی ادامه داد: ارتقاء سلامت جامعه از طریق فرآورده های غذایی سالم به دست می آید که این مهم بر عهده تولید کنندگان و ناظران امر صنایع غذایی است که در این زمینه تلاش های ویژه ای را انجام می دهند.
سرپرست دانشگاه با اشاره به هفته جهانی غذا اظهار کرد: شعار امسال روز جهانی غذا « رفتار ما آینده را می سازد و تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا ۲۰۳۰»است که در این راستا در حد وسع و توان خود باید تلاش داشته باشیم.
دکتر دهقانی افزود: بر اساس گزارشات و بررسی های به عمل آمده امروزه بالغ بر ۸۰۰ میلیون نفر در جهان با سوء تغذیه رو به رو هستند و در مقابل ۶۰۰ میلیون نفر نیز با چاقی رو به رو هستند که این نکته نشان می دهد در دنیای امروز اعتدال در توزیع غذا وجود ندارد.
وی تاکید کرد: امید است آیندهای سالم برای خودمان، فرزندان و نسل آینده تامین کنیم چراکه کشوری که رو به پیشرفت است باید جامعه سالمی داشته باشد تا به اهداف خود برسد و موفق باشد.
گفتنی است: در این مراسم از ۱۱ واحد تولیدی برتر در امر صنایع غذایی و ۱۱ مسئول فنی برگزیده واحدهای تولیدی غذایی خراسان جنوبی تجلیل شد.
مشاهده این خبر در وبدا(پایگاه خبری - اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی)/
اینجا کلیک نمایید.