دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران، ۵ تا ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر ساری-دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می شود.
از مهندسین و دانشجویان علاقه مند دعوت می گردد جهت ارسال مقالات کامل خود با توجه به بیست و پنجمین دوره کنگره اقدام نمایند.
از محورهای اصلی کنگره بدین موارد می توان اشاره کرد:
-
روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
-
روشهای کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات
-
سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
-
غذاهای فراسودمند
-
کاربرد اسانسها و عصارههای طبیعی در صنایع غذایی
-
امنیت و ایمنی موادغذایی
-
و...
[اطلاعات کامل کنگره]