مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه، دوره آموزشی برچسب گذاری محصولات تراریخته و قوانین جاری مواد غذایی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه در این دوره آموزشی که با حضورکارشناسان ستادی، مسئولان فنی و کارشناسان شبکه برگزار شد، با بیان اینکه طیف گسترده ای از فعالیتهای نظارتی زیر نظر مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی است، گفت: کارشناسان نظارتی، باید وظایف نظارتی و کنترلی را با آشنایی با قوانین و مقررات با دقت کامل انجام دهند.
دکتر محمد کاظم زاده افزود: با اشاره به نقش موثر آموزش مستمر مسئولان فنی افزود: نیازسنجی آموزشی هر ساله از سوی این مدیریت انجام
و تلاش می شود نیاز آموزشی مسئولان فنی به طور متنوع و از طریق روشهای مختلف تدریس انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه مسئول فنی باید ازمرحله تولید محصول از ابتدا تا انتها حضور داشته باشد و عدم حضور مسئول فنی در حین تولید جرم محسوب می شود، اظهار کرد: آشنایی مسئولان فنی با قوانین و استانداردها ی لازم امری ضروری است.
در ادامه مهندس ماریا قادری فرح، کارشناس ستادی، نحوه بر چسب گذاری محصولات تراریخته، قوانین
و دستورالعمل های جدید و سامانه
ttac
را برای حاضران شرح و به سوالهای آنان پاسخ داد.
مهندس حمید شیرازیان نیز در ادامه دستاوردهای گردهمایی مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
دانشگاههای سراسر کشور در ارومیه را برای کارشناسان ستادی ارائه داد.