کاظمی ذهابی/وبدا
در دومین جلسه ی ستاد بحران و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان بر اجرایی شدن عملیات ساخت پد هوایی بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی کمالوند خرم آباد تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، دومین جلسه ی ستاد بحران و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان در شرایطی به ریاست دکتر ساکی و با موضوع کارگروه بهداشت، سلامت و بیولوژیک در سالن کنفرانس حوزه ی ریاست دانشگاه برگزار شد که در معاونین درمان، توسعه مدیریت و منابع، غذا و دارو و تحقیقات و پژوهش دانشگاه، مدیران حراست و بازرسی و روسای شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان های سراسر استان حضور داشتند.
در این نشست مهندس رضا پیری علم مدیر واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی و دبیر ستاد بحران و پدافند غیر عامل دانشگاه علوم پزشکی لرستان گزارشی را از عملکرد ستاد در معاونت ها و واحدهای تابعه دانشگاه ارائه داد. علم همچنین مصوبات جلسه ی گذشته را عنوان کرد. در همین راستا معاونت ها و واحدهای پیگیری کننده ی مصوبات گزارشات لازم را از میزان پیشرفت برنامه ها ارائه دادند.
مهمترین موارد عنوان شده در این نشست تاکید بر ساخت پد هوایی در بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی کمالوند خرم آباد، برگزاری دوره های آموزشی با موضوع پدافند غیر عامل با حضور اساتید کشوری برای آگاهی بیشتر مدیران و تیم های عملیاتی، ساخت و جانمایی سوله ی بحران در حاشیه ی بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی کمالوند خرم آباد، برگزاری مانورهای واکنش سریع در واحدهای تابعه و بازدید و پایش وسایل و تجهیزات تیم های عملیاتی واحدهای تابعه دانشگاه بود که مورد بررسی قرار گرفتند.
در این نشست همچنین نصب سیستم اعلام هشدار بحران در مرکز آموزشی درمانی شهید رحیمی خرم آباد توسط رئیس این مرکز تشریح و برگزاری کارگروه های تخصصی مختلف ستاد بحران در تمامی واحدهای تابعه و ارائه گزارشات لازم به ستاد بحران استان در دستور کار قرار گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این جلسه گفت: بررسی سازوکار شرایط بحران در مرکز استان نیاز به پیگیری ویژه دارد. دکتر ساکی ابراز داشت: ایجاد شرایط دسترسی به امکانات در شرایط بحران مهم ترین اولویتی است که باید در برنامه قرار گیرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: در زمان بحران ورود باید به موقع و فعال باشد. وی همچنین خاطرنشان کرد: بیمارستان در حال ساخت ۵۰۰ تختخوابی کمالوند خرم آباد ظرفیت های لازم را برای ساخت پد هوایی و حتی آشیانه ی هلیکوپتر بحران را دارد. دکتر ساکی ادامه داد: پد هوایی از ضروریات این بیمارستان است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در پایان اجرایی شدن عملیات ساخت این پد هوایی را با همکاری معاونین توسعه مدیریت و منابع و همچنین درمان دانشگاه را خواستار شد.