کاظمی ذهابی/وبدا
سومین کمیته ی اجرای نظام ارجاع دانشگاه علوم پزشکی لرستان در سالن اجتماعات حوزه ی ریاست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی لرستان، این کمیته به
ریاست
دکتر ساکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان و با حضور معاونین بهداشت، درمان، آموزش، غذا و دارو و توسعه مدیریت و منابع، مدیران روابط عمومی و فناوری اطلاعات، رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات مردمی و همچنین کارشناسان مربوطه برگزار شد.
در این جلسه آخرین اقدامات صورت گرفته در جهت اجرای این برنامه توسط کارشناس معاونت درمان ارائه شد. همچنین در خصوص برنامه های پیش رو، نقاط ضعف و قوت، موانع پیشرو و راه های برون رفت از این موانع بحث و تبادل نظر شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این جلسه اجرای نظام ارجاع را یک طرح ملی و نوعی صرفه جویی و سرمایه گزاری قلمداد کرد. دکتر ساکی عنوان کرد: به نظر می رسد نظام ارجاع خودش نوعی صرفه جویی بزرگ است و برای اجرای آن باید به هر نحوی بر موانع و مشکلات فائق آمد. وی ادامه داد: زیرساخت و امکانات اجرایی این برنامه به هر صورت تامین خواهد شد اما فراموش نکنیم آموزش، کنترل و نظارت بر اجرای درست این برنامه بسیار حیاتی است و باید برای آن برنامه ریزی داشت. دکتر ساکی گفت: اجرای اصولی این برنامه در واقع وضعیت مراجعه و ارجاع بیماران را ساماندهی می کند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان تاکید کرد: مشکل عمده ی اجرای این برنامه مناطق دورافتاده و صعب العبور استان است که باید تلاش کنیم و حداقل ها را برای شروع آن به وجود آوریم. دکتر ساکی درپایان خاطرنشان کرد: یکی از مقوله هایی که به شخصه روی آن تاکید کردم بحث سامادهی و استفاده بهینه از ظرفیت های انسانی دانشگاه است که در اختیار می باشد.