جلسه ی آموزشی بهداشت آرد و نان برای متصدیان و کارکنان نانوائیهای شهرستان بندرگز در محل سالن همایش های مرکز بهداشت برگزار شد ،
مهندس موسوی مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت بندرگز در این جلسه ضمن بیان خیر مقدم به مدعون حاضر در جلسه بر تلکیف نانوائیها در فرایند تهیه ، پخت و عرضه ی نان در محیط های کاملا بهداشتی تاکید کرد .
در ادامه شرکت کنندگان در جلسه آموزشی با مباحثی همچون آئین نامه ماد ۱۳ مواد خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و رعایت اصول بهداشت محیطی در نانوائیها آشنا شدند .
همچنین مهندس لشکربلوکی مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت در خصوص فرایند تولید آرد و نان برای متصدیان و کارکنان نانوائیهای شهرستان بندرگز صحبت کرد.