سرپرست شبکه بهداشت و درمان چرام از برگزاری کارگاه تغذیه با شیر با حضور بهورزان، ماماها، مراقبین سلامت ، بهیاران و سایر پرسنل در سالن شبکه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چرام؛ علی جعفری فر گفت: به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در آخرین روز از این هفته کارگاه تغذیه با شیر مادر توسط واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان به منظور ارتقاء سطح آگاهی و افزایش شاخص تغذیه با شیر مادر و کهش مصرف شیر مصنوعی برگزار شد.
کارشناس مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان چرام در این کارگاه ابتدا به اهمیت تغذیه با شیر مادر از دیدگاه اسلام، آیات قران مجید و احادیث پیامبر اسلام واهل بیت پرداخت.
مرادیان در ادامه اهداف جهانی برنامه شیر مادر در سال ۲۰۱۸ ازجمله شکستن چرخه فقر، بهبود اقتصاد خانواده و جامعه، حفظ محیط زیست و تامین امنیت غذایی به معنی واقعی و جلوگیری از بحران آب وهوا را تشریح نمود.
وی،
موصوعاتی همچون مزایای شیردهی جهت مادران و کودکان از جمله کاهش مرگ و میر مادران و کاهش بار بیمارها و هزینه های گزاف درمانی در جامعه روشهای شیر دهی، بیماریها و مشکلات شایع در شیردهی، نحوه برخورد و درمان آنها، روشهای دوشیدن و ذخیره سازی شیر دهی و نحوه برخورد با مادرانی که از شیر مصنوعی استفاده می کنند را برای حاضرین تشریح کرد.
مرادیان
در پایان تصریح نمود: شاخص واقعی استفاده از شیر مصنوعی در مراکز به تفکیک ارائه شده و در مراکز روستایی به مراتب مصرف شیر مصنوعی کمتر که در سه ماهه اول ۹۷ در دو مرکز سواری و سادات این شاخص صفر گزارش شد.۱۴۲-۱۸