تولید تجاری فیسالیس زرد برای اولین بار در استان آذربایجان غربی در گلخانه های دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه توسط عضو هیات علمی گروه علوم باغبانی دکتر ابوالفضل علیرضالو و دانشجوی کارشناسی وی مجید محمدی انجام گرفت.
میوه فیسالیس بومی مناطق آمریکای جنوبی و ترکیبی از طعم میوه های توت فرنگی، گیلاس، کیوی و آناناس است که به دلیل طعم خوش و بی نظیرش در کشورهای اروپایی و آمریکایی طرفداران زیادی دارد
.
بر اساس آمار جهانی، میوه فیسالیس در هر هکتار بین ۲۲ تا ۳۶ تن تولید می شود که هر یک کیلوگرم قیمت آن در بازار به قیمت هشتاد تا نود هزار تومان به فروش میرسد
.
میوه فیسالیس به دلیل قرار گرفتن در لفاف کاغذی شکل، فاقد هرگونه آلودگی و عوامل بیماری زا است. فیسالیس بدون نگهداری در یخچال بیش از ۱۰ روز ماندگاری دارد و در صورت نگهداری در یخچال حدود ۲ ماه مدت زمان ماندگاری این میوه نیز افزایش می یابد
.
این میوه یکی از غنی ترین منابع طبیعی آنتی اکسیدان ها و سرشار از ویتامین های
A - E - C - P - F
است و بدن انسان را در مقابل خنثی سازی رادیکال های آزاد که موجب بروز بیماری هایی همچون سرطان، سکته قلبی، پروستات، آسم و آلرژی می شود، حفاظت می کند.
همکاران و دانشجویان محترم دانشگاهی برای خرید این میوه ارزشمند در بسته های ۱۰۰ گرمی همه روزه می توانند به گلخانه شماره ۴ دانشکده کشاورزی مراجعه نمایند.