دکتر کوهپایه¬زاده به همراه هیئت همراه مورخ ۶ تیرماه ۹۷ از دانشکده فناوری¬های نوین بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ در این بازدید دکتر سودابه وطن¬خواه مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر کبیر مدیر آموزش مداوم دانشگاه، دکتر آنژیلا عطایی سرپرست اداره استعدادهای درخشان دانشگاه و دکتر مرضیه نجومی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه حضور داشتند.
در این بازدید دکتر جغتایی رئیس دانشکده فناوری¬های نوین به معرفی قسمت¬های مختلف دانشکده از جمله بانک مغز پرداخت و آماری از تعداد دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، فضاهای فیزیکی و کلاس¬های موجود در دانشکده ارائه داد.
همچنین در این بازدید معاون آموزشی دانشگاه نشستی با اعضای هیئت علمی دانشگاه برگزار کرد. در این نشست دکتر جغتایی ابتدا در مورد تاریخچه تاسیس، رشته¬ها و گروههای موجود، رویکردها و سیاست¬های دانشکده توضیح داد و افزود اهم سیاست دانشکده¬ فناوری نوین این است که دانشکده فناوری با تمام قسمت¬های مختلف دانشگاه همکاری دارد و از تمام قسمت¬های مختلف دانشگاه نیز استفاده می¬کند. هم¬چنین مبنای این دانشکده بر فناوری است که در انتخاب اساتید هم این شاخص لحاظ می¬شود. رئیس دانشکده فناوری نوین ادامه داد که این دانشکده تنها مجله ISI دانشگاه را با نام basic and clinical neuroscience (BCN) را دارد.
دکتر کوهپایه زاده در جلسه هم اندیشی با اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری¬های نوین گفت: با اینکه دانشکده فناوری های نوین قدمت چندانی ندارد ولی با نگاه به عملکرد آن می بینیم که این دانشکده اکثر شاخص ها و ویژگی های دانشگاه نسل سوم را دارد.
معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد :این دانشکده از حداقل امکانات اعم از نیروی انسانی و فضای فیزیکی بیشترین استفاده بهینه را کرده است. وی افزود از عمده سیاست های دانشگاه، افزایش کیفیت آموزش دانشجویان است که برای رسیدن به آن باید روی ارتقا و بهبود مهارت ها و صلاحیت ¬های دانشجویان کار شود.
دکتر کوهپایه زاده گفت : نوع دانشکده فناوری های نوین و تفکرات آن با سایر دانشکده های دانشگاه کاملا متفاوت است و به نظر من این دانشکده بایست الگوی سایر دانشکده ها شود چرا که دانشکده فناوری نوین نمونه ای از دانشکده های بین رشته ای است که جامعه امروزی به آن نیاز دارد و ما باید بستری را فراهم کنیم تا تفکر ایجاد شده در این دانشکده، قارچ گونه در سایر قسمت های دانشگاه نیز رشد کند.
معاون آموزشی دانشگاه در این باره اظهار کرد : که هدف دانشگاه این است که با سرعتی متعادل و درخواست هایی متقارن در راستای دانشگاه های نسل سوم حرکت کنیم و بهره وری را افزایش و توسعه دهیم.
وی افزود :از دیگر اهداف دانشگاه استفاده متمرکز از آزمایشگاه ها و کلاس های موجود در دانشگاه، پرهیز از تفکرات جزیره ای و از بین بردن خط کشی بین گروه ها در استفاده از آزمایشگاه ها و فضاهای موجود در دانشگاه است.
رسیدگی منظم و تهیه شناسنامه تجهیزات و دستگاه های آزمایشگاهی توسط مهندسین تجهیزات پزشکی، آموزش کارشناسان آزمایشگاهی به منظور آشنایی کامل آنها با چگونگی طرز کار دستگاههای آزمایشگاهی، نگهداری متعهدانه از دستگاه های آزمایشگاهی، مراقبت پیشگیرانه از فرسودگی دستگاه های آزمایشگاهی و توزیع امکانات بر اساس راندمان دانشکده ها از خواسته های اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین در این جلسه بود.
عکس : پور رسول
خبر : سراوانی