جلسه بررسی مشکلات تفاهم نامه بیمه سلامت با حضور دکتر ناصری پور مورخ ۲ تیرماه در طبقه هفتم ستاد مرکزی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ؛ این جلسه با حضور رییس دانشگاه،معاونین ، مدیران عامل مراکز آموزشی درمانی و مدیران مالی مراکز تابعه برگزار گردید.
دکتر ناصری پور در این جلسه عنوان کرد:در سال ۹۷ تمامی پرداخت ها باید بر اساس نظام پرداختی عملکرد باشد و پرداخت کارانه ها نیز بصورت عادلانه و واقعی محاسبه شود.
وی افزود :رئیس بیمارستان ها باید در خصوص کاهش هزینه های غیر ضرور تلاش خود را به کار برند و از خدماتی که منجر به هزینه هم برای بیمار و هم بیمارستان می شود جلوگیری و با کاهش هزینه های پاراکلینیک و کاهش مدت اقامت غیر ضرور بیمار در بیمارستان در اتلاف هزینه برای بیمارستان جلو گیری شود.
رئیس دانشگاه بیان کرد : استفاده از کالاهای ایرانی و جایگزین کردن این کالا ها با مشابه خارجی خود یکی از ره های کاهش هزینه هاو در راستایی حمایت از تولید داخلی است.
دکتر ناصری پور گفت: استفاده از داروسازان بالینی در کمک به کاهش هزینه هاو ارائه خدمات درمانی به بیماران دارای اهمیت بوده و سبب کاهش هزینه های مازاد خواهد شد.
وی در ادامه افزود : استفاده از ۱۰درصد ظرفیت های بیمارستانی در بخش VIP توسط بیمارستان ها هم باعث افزایش درآمد های بیمارستانی می باشد.
دکتر ناصری پور در ادامه این جلسه با اشاره به ارجاع های بیماران از سوی مراکز شهرستانی خواست: بیمارستان های که از سوی دیگر مراکز شهرستانی بصورت ارجاع بیمار پذیرش دارند در ثبت کامل مشخصات بیماران و علت ارجاع و واحد ارجاع کننده دقت بیشتری را داشته باشند.
سپس دکتر توکلی در خصوص بررسی مشکلات مراکز تابعه اظهار کرد: با توجه به کاهش سهم بیمه ، باید مداخلات لازم در جهت کنترل مصرف دارو و تجهیزات ، کسر کردن عدد صورتحساب ها ، اعمال جراحی و اورژانس انجام پذیرد به طوری که میزان خدمات ارائه شده کاهش نیابد.
در ادامه دکتر ولایی گزارشی هتلینیگ اقلام پرهزینه و صرفه جویی در این راستا ارائه داد. همچنین دکتر مبارکی توضیحات لازم در مورد وضعیت مالی مراکز تابعه بیان کرد.
شایان ذکر است مدیران عامل مراکز تابعه نظرات و پیشنهادات خود را برای کاهش مصرف دارو و تجهیزات پزشکی ارائه کردند .
خبر : رهنورد
عکس خطیبی