جلسه ای با حضور مهندس ایوب بیکی رئیس اداره بهداشت مواد غذایی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با مهندس علوی نیا مدیر سلامت محیط و کار مرکز بهداشت استان و کارشناسان به منظور بررسی و مدیریت بهداشت در ماه مبارک رمضان و سلامت نوروزی در این مرکز برگزار شد.
در این جلسه، موضوعات مختلفی همچون رعایت اصول بهداشت در تهیه و مصرف مواد غذایی در ایام رمضان، کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی رستورانها، پیشگیری از مسمومیتهای غذایی و همچنین نکات بهداشتی در ارتباط با سفرهای نوروزی و رعایت اصول بهداشتی در این ایام مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.
هدف این جلسات، ارتقاء آگاهی عمومی در خصوص بهداشت مواد غذایی و سلامت مردم در ایام تعطیلات و ماه رمضان است.
