سومین جلسه کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان در راستای برنامه های ابلاغی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی
پیرو برگزاری جلسات کمیته استانی پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل در سال گذشته در راستای پیگیری برنامه های ابلاغی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور و برنامه کشوری نهضت تولید نان کامل، سومین جلسه کمیته استانی در فرودین سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی با حضور مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی، مشاور ریاست دانشگاه، رئیس دبیرخانه ساغ استان، معاون غذا و دارو، معاون بازرگانی سازمان جهادکشاورزی، رئیس اداره آرد و نان، معاون بازرسی سازمان صمت، رئیس اداره تایید صلاحیت اداره استاندارد، مدیران حوزه بهداشت و غذا و دارو دانشگاه، کارشناسان فنی/تخصصی ادارات کل عضوء کمیته مذبور برگزار گردید.
پیرو تصمیمات متخذه جلسات اول و دوم کمیته مذکور، در این جلسه اقدامات و پیگیری مصوبات مورد بررسی قرار گرفت.
با توجه به پیگیری دستگاه ها در تحقق تولید آرد کامل منطبق با استاندارد توسط کارخانجات آرد استان، برنامه ریزی لازم از سوی اداره کل غله جهت تولید نان کامل در نانوایی های متقاضی تا پایان هفته دوم اردبیهشت بعمل آمده و مقرر گردید در هفته ملی سلامت (یکم لغایت هفتم اردبیهشت)، تولید نمادین و افتتاح تولید نان کامل در یکی از نانوایی های سطح شهر گرگان با حضور اعضاء کمیته صورت گیرد.
درادامه مقرر گردید هماهنگی های لازم از سوی دبیرخانه ساغ و دفتر هماهنگی امور اقتصادی با اداره کل فنی و حرفه ای و اداره کل غله جهت آموزش خبازان استان انجام پذیرد.
همچنین مقرر گردید ارزیابی های فنی وبهداشتی از کارخانجات تولید کننده آرد کامل و نانوایی های منتخب تولید نان کامل توسط اعضاء کمیته استانی در اولین زمان ممکن انجام شود.
در خاتمه آقای واثق مدیر کل محترم دفتر هماهنگی امور اقتصادی ضمن قدردانی از اعضاء کمیته درپیگیری مصوبات، با برشمردن مطالبات به حق مردم در دسترسی آسان به نان با کیفیت، بر همکاری دلسوزانه و هماهنگی های مورد لزوم بر اجرای هر چه بهتر طرح نهضت ملی تولید نان کامل در راستای شیوه نامه ابلاغی تا حصول نتیجه که همانا تولید نان با آرد کامل می باشد، بر وظیفه مندی هر یک از دستگاه های ذینقش در برنامه فوق تاکیداتی داشتند.