جلسه هماهنگی و تبادل نظر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان (مستقر در دانشگاه) و معاونت بهداشتی دانشگاه با حضور دکتر ایروانی مشاور بهداشت و درمان رئیس دانشگاه، ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان، دکتر شبیهی معاون بهداشتی و جمعی از مدیران گروه های فنی و تخصصی معاونت بهداشتی و کارشناسان دبیرخانه ساغ در سالن شهید حججی حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
دکتر ایروانی با تاکید بر اهمیت و جایگاه سلامت بعنوان یک عامل مهم و تاثیرگذار در سیاستگذاری اجتماعی و عمومی گفت: تصمیمات اتخاذ شده در جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان و شهرستانها می تواند باعث پیشرفت و توسعه پایدار و ارتقاءشاخص های حوزه سلامت جامعه باشد.
مشاور حوزه بهداشت و درمان رئیس دانشگاه به نقش تاثیرگذار دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی بعنوان بازوی هماهنگ کننده و تصمیم ساز حوزه های درون و برون سازمانی بخش سلامت اشاره نمود و در خصوص برگزاری جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی و هماهنگی وهمکاری همه جانبه بین بخشی معاونت های تخصصی دانشگاه تاکید کرد.
در ابتدای این جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان به بیان جایگاه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی و ساختار متناظر آن در سطح ملی و استانی و شهرستانی مطالبی را ارائه و انتظارات دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی را بیان و خواستار نگاه ویژه تر و هماهنگی بهتر بین دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان و معاونت بهداشتی دانشگاه شد.
دکتر شبیهی معاون بهداشتی دانشگاه نیز در این جلسه ضمن اعلام آمادگی همکاری معاونت بهداشتی با دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی بر برگزاری نشست های مشترک و همکاری های مشترک تاکید کرد.