جلسه هماهنگی و تبادل نظر دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان و معاونت غذا و دارو دانشگاه با حضور دکتر یزدی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان، دکتر دماوندی کمالی معاون غذا و دارو و مدیران ذینقش معاونت غذا و دارو در برخی برنامه ها و همچنین کارشناسان دبیرخانه مذکور در سالن شهید حججی حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد.
دکتر یزدی با تاکید بر اهمیت و جایگاه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی گفت: در حوزه سلامت و امنیت غذایی با نگاه نو و ایده های جدید و استفاده از فرآینده های بهتر در جهت اصلاح فرهنگ مردم باید گام برداریم.
مشاور اجرایی رئیس دانشگاه در ادامه با اشاره به ساختارهای اجرایی در سطح بین الملل گفت: در بسیار از کشورهای دنیا، اعطای مجوزهای حوزه سلامت به راحتی صورت می پذیرد اما در حوزه نظارت و بررسی و برخورد با تخلفات بسیار سختگیرانه عمل می کنند و این دبیرخانه ضمن افزایش مطالبه گری از دستگاه های اجرایی در بحث ارتقاء سلامت مردم باید تلاش کند کیفیت زندگی مردم جامعه و سطح سلامت آنان ارتقاء پیدا نماید.
در ابتدای این جلسه ابوالحسنی رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان به تبیین جایگاه دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی پرداخت و گفت: این دبیرخانه نقش هماهنگی دستگاه سلامت با سایر دستگاه های اجرایی مرتبط استان و هماهنگی بین بخشی بین معاونت های دانشگاه در راستای ارتقاء جایگاه سلامت و امنیت غذایی در استان را دارد.
دکتر کاوه دماوندی معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این جلسه ضمن اعلام آمادگی همکاری معاونت غذا و دارو با دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی بر برگزاری نشست های مشترک و بازدیدهای محیطی تاکید کرد.