مراسم جز خوانی و تفسیر قرآن کریم
با حضور جمعی از کارکنان و دانشجویان بعد از نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه مجموعه آموزشی فلسفی دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.
در این مراسم که با بیان احکام شرعی ویژه دانشجویان همراه بوده است، حجت الاسلام آیتی فر معاون فرهنگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک به مناسبت سال نو شمسی به تفسیر نکات جزء دوازدهم قرآن کریم پرداخت. حجت الاسلام آیتی فر در طی تفسیر قرآن کریم با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم گفت: روزه، صدقه، استغفار و دوست داشتن برای خدا و عمل نیک و خیرخواهانه مواردی است که انسان را از شیطان دور می کند
.
وی با اشاره به آیه
۷۵
سوره هود نیز پیرامون صفت استغفار و توبه خاطر نشان کرد: صفت استغفار و توبه از جمله صفات دلسوزانه و نرم دلی است. در ادامه گفت: هیچ جنبنده ای نیست مگر آن که خداوند رزق و روزی اش را از قبل فرستاده باشد بنابراین نه در راه رسیدن به اموال دنیایی حرص بخورید و نه طمع داشته چرا که خداوند اگر بخواهد کار ناممکن را ممکن می سازد رزق و روزی اندک ولی حلال و پاک بهتر از درآمدهای بسیار اما حرام است. وی همچنین پیرامون مساله حسادت، حرص و ... مطالبی را نیز بیان کرد.