دکتر مهدی نیکو عضو محترم هیئت علمی گروه پاتوبیولوژی و کنترل کیفی پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه موفق به انتشار مقاله ای با عنوان
"
Protein hydrolysates derived from aquaculture and marine byproducts through autolytic hydrolysis
"
در مجله
COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD
SCIENCE AND FOOD SAFETY ب
ا If ۱۵.۷۸۶
به عنوان نویسنده مسئول شده است.
این مجله سومین مجله از ۱۴۳ مجله در حوزه علوم و صنایع غذایی می باشد.
موضوع این مقاله استفاده از ضایعات صنایع شیلاتی که قسمت قابل توجهی از آن دور ریخته می شود، در تولید ترکیبات با ارزش افزوده به عنوان نهاده های خوراک آبزیان (پروتیئنی هیدرولیزه شده (پروتئین تجزیه شده)) که به شکل اختصاصی در تهیه خوراک بچه ماهیان و میکو موثر بوده، است.
دکتر نیکو از
این روش خوراکی را تهیه می نماید که در تغذیه بچه ماهیان دریایی در جنوب کشور استفاده و سبب افزایش رشد و وزن آنها می شود.